După dispariția lui Sergiu Nicolaescu în ianuarie 2013, biografia sa sentimentală a fost pe larg discutată în presă. Astfel, Iolanda Nicolaescu a reacţionat după ce în spaţiul public s-a vehiculat faptul că fratele ei, Sergiu Nicolaescu, i-ar fi „furat" nevasta lui Ion Ţiriac, pe Erika Braedt. Fostă handbalistă la Ştiinţa Bucureşti, Erika a fost soţia lui Ion Ţiriac în perioada 1963 - 1965.

„Fratele meu a avut destule femei. Ca să nu mai zic de actriţele care au jucat în filmele lui... Nu ştiam că a fost iubita sau nevasta lui Ţiriac. Dar n-a fost ceva... o poveste serioasă. Nu a fost ceva foarte important. A fost ceva trecător, de scrută durată. (...) S-a întâmplat acum o sută de ani... Cred că fratele meu a avut cu multe femei aventuri, nu numai cu ea. Aşa că...", a spus Iolanda Nicolaescu pentru SpyNews.

La începutul anilor ’60, în timpul facultății, Ion Țiriac s-a îndrăgostit lulea de Erika, una dintre colegele sale, sportivă şi ea, handbalistă la Ştiința. La scurt timp după ce între cei doi sportivi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, Ion Țiriac a cerut-o de soție pe Erika Braedt, în 1963. De origine săsoaică, Erika a plecatt însă din România pe vremea comuniștilor, nu are copii și este profesoară de educație fizică într-o țară din Uniunea Europeană. Cea mai șocantă dezvăluire despre prima nevastă a miliardarului român a făcut-o Jean Maurer, fiul fostului demnitar comunist Ion Gheorghe Maurer. „Eu am avut o relație de prietenie cu Țiriac! Venea tot timpul la noi cu soţia sa. Erika Braedt, nevasta lui Țiriac, s-a combinat cu Sergiu Nicolaescu chiar la noi în casă, în timpul unor sărbători de iarnă, pare-mi-se în 1965. Sergiu, Țiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu. Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Țiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Țiriac au divorţat”, dezvăluia Jean Maurer în urmă cu mai mulți ani pentru cotidianul Libertatea, în care mai spunea că între Țiriac și Nicolaescu ar fi fost mereu o relație de dușmănie după acel episod.

Spre deosebire de fostul său rival, Ion Țiriac, Sergiu Nicolaescu a fost căsătorit de trei ori. Soția lui la data decesului era Dana Nicolaescu, cu care se căsătorise în anul 2005, după ce avuseseră o relație începând din 1996, când fata - care l-a provocat ea pe bărbatul deja sexagenar - era încă elevă de liceu...

Prima soție a lui Sergiu Nicolaescu s-a numit Mariana Nicolaescu, însă cei doi au divorțat după numai câteva luni, când cei doi erau foarte tineri.

A doua soție a fost scenografa Gabriela Nicolaescu. Este artist plastic şi i-a stat alături cineastului în viaţa personală şi profesională. Era cu 21 de ani mai tânără decât regizorul. S-au căsătorit la trei ani după ce s-au cunoscut, au divorţat 10 ani mai târziu. Marea i-a unit şi după despărţire. El şi-a ales loc de refugiu la 2 Mai, iar ea stă la Constanţa. Septuagenară, are o voce plăcută care se înviorează pe măsură ce povesteşte despre viaţa sa. Nici nu-i rosteşte numele. Pentru ea, Sergiu Nicolaescu, idolul unei naţiuni într-o perioadă, este simplu „El“: „Ne-am întâlnit la pregătirile pentru primul meu film, Duelul. Era 1980. Atunci am debutat. Am fost asistentă, apoi m-am ocupat de costume, ca pictor de costume. M-am îndrăgostit foarte tare şi l-am urmat peste tot. Am făcut parte din echipa de lucru la toate filmele lui. A fost o iubire sinceră şi frumoasă din partea mea. În 1983, relaţia noastră s-a materializat în căsătorie. Am continuat să lucrăm împreună, dar am realizat curând că trebuie să separăm foarte bine lucrurile. Nu puteam continua relaţia profesională şi în viaţa particulară. Aşa că am stabilit o regulă: atunci când ajungem acasă, să lăsăm la uşă toate problemele şi conflictele de pe platou. Altfel ar fi fost un dezastru după doar câteva luni”.

Gabriela Nicolaescu s-a născut la 21 iulie 1951, în satul Oar din județul Satu Mare, având numele de fată Gabriela Moldovan. Ea a absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din București, secția Grafică, în anul 1976 și s-a căsătorit cu pictorul Adrian Bubă, fost coleg de facultate. Cei doi soți au divorțat, iar Adrian Bubă a emigrat în Franța în 1981. Ea a participat cu lucrări de grafică la expoziții personale organizate la Satu Mare, București, Berlin, Roma, Paris, Bad Segeberg - Germania, Cluj Napoca și Constanța, precum și la expoziții colective în țară și peste hotare.

Creatoarea de costume și regizorul s-au îndrăgostit unul de celălalt și s-au căsătorit în 1983, între ei fiind o diferență de vârstă de 21 de ani.Gabriela și Sergiu Nicolaescu au divorțat în 1993, iar scenografa și-a păstrat numele. Ea a emigrat în același an în SUA, obținând ulterior și cetățenia americană.

Pe platou și dincolo de el, Sergiu Nicolaescu a avut, incontestabil, o vocație de cuceritor. Spunea el însuși că s-a îndrăgostit prima oară la grădiniță. O iubire candidă, împărțită între două colege de grupă pe care le ținea, pe rând, de mână.

Mai târziu, adolescentul Sergiu ancora, cu o privire pătrunzătoare, toata atenția feminină din jur. A fost, însă, doar ieșirea la rampă a celui care avea să devină bărbatul șarmant de pe ecran și din viața reală.

Primea mii de scrisori de la admiratoare și tot atâtea suflete au rămas neconsolate. „Sigur că a frânt multe inimi. Dacă erau șapte femei lângă el, reușea să le eclipseze, dar nu le rănea niciodată”, spune regizorul Ioan Cărmăzan.

În anii ’70-’80, România avea trei actori emblematici, care stârneau fanteziile doamnelor - Ion Dichiseanu, Florin Piersic și Sergiu Nicolaescu. Într-un interviu din 2003, cel din urmă privea lucid și matur acei ani. „În privința numărului nu discut, dar pentru mine a fost un sport. Acum îmi pare rău”, spunea Nicolaescu.

Dincolo de legăturile pasagere, au fost și trei căsnicii. Prima relație care a devenit oficială a fost cu o femeie extrem de frumoasă, de profesie coafeză. Regizorul le-a povestit prietenilor că au divorțat după numai câteva luni, după ce femeia a rămas gravidă și, de comun acord, au hotărât să nu aibă copilul. La 24 de ani, simțea că nu e pregătit să devină tată.

A doua căsnicie, cu artista Gabriela Nicolaescu, a început când el avea peste 50 de ani și a ținut mai bine de un deceniu. Au lucrat împreuna la filme, într-un tandem regizor-scenograf și soț-soție, care a funcționat, spunea el, pentru că doamna i-a înțeles capriciile. Avea un principiu solid. El era dator să conduca doar la filmări, femeia trebuia să conducă acasă.

Apropierea s-a păstrat și după destrămarea cuplului. A doua soție a fost prezentă, discret, la funeralii. Între această căsătorie și ultima, cu Dana, au fost opt ani alături de actrița Ileana Popovici. Pe Ileana Popovici românii o știu din filme precum Reconstituirea, Zile fierbinți sau Pentru patrie. Apoi, au descoperit-o ca om de televiziune, în timp ce culisele i-au strigat cu voce tare iubirile celebre, pe care și le-a asumat, în taină – Dan Pița, Richard Oschanitzky, Sergiu Nicolaescu și Mihai Tatulici. Dragostea, însă, și-a spus cuvântul și i l-a adus alături, după 30 de ani, pe omul de care se îndrăgostise în facultate, Tudor Gheorghiu.

-(…)Vă dureau judecățile oamenilor?
- Mai mult sau mai puțin… Când am făcut filmul Zile fierbinti, eram la mare, tunsă scurt și umblam în pantaloni scurți. Apoi, m-am dus o dată la un coafor… nu știu de ce, că eu nu mă duceam la coafor, de regulă, și am auzit vorbindu-se: „-Ai auzit că Sergiu Nicolaescu umblă cu un băiețel – ăla din Pistruiatul”. Deci… eu eram băiețelul din Pistruiatul, în concepția lor. (…) (http://revistatango.ro)

Sergiu Nicolaescu a încetat din viaţă la vârsta de 82 de ani şi a dus cu el, pe lumea cealaltă, câteva secrete amoroase. Dar, la o săptămână de la decesul artistului, regizorul Ioan Cărmăzan îl dădea de gol, povestind atât despre primele soţii ale lui Nicolaescu, cât şi despre o altă femeie pe care artistul a divinizat-o: actriţa Ileana Popovici.

„Scenografa Gabriela Nicolaescu, cea de a doua lui soţie, era o fată foarte frumoasă, o ardeleancă. A venit la înmormântare discret şi cu bun-simţ”, şi-a început dezvăluirile, în ziarul Ring, regizorul Ioan Cărmăzan. Tot acesta s-a simţit dator să intervină şi în ceea ce priveşte povestea de dragoste dintre Sergiu şi actriţa Ileana Popovici: „Sergiu a stat şi cu Ileana Popovici timp de opt ani, dar nu au fost căsătoriţi. Era şi actriţă, şi cântăreaţă, şi redactor muzical. Era o fată inteligentă şi deşteaptă”, a declarat Cărmăzan. Şi alţi apropiaţi de-ai Ilenei au confirmat relaţia de lungă durată a celor doi mari artişti: „În 1975, Ileana era tare mândră de relaţia lor, probabil că era foarte îndrăgostită de maestru. Mi-a spus de câteva ori: «Sergiu a fost ieri la mine şi i-am gătit. I-au plăcut foarte mult murăturile puse de mine. Sunt foarte îndrăgostită, îl iubesc! Îl răsfăţ cum pot eu mai bine!»”.

Sergiu a murit cu acest mare of, că nu a avut moştenitori, deşi bănuia că o fostă iubită, care a plecat în anii ’60 în Germania, ar fi rămas gravidă cu el. Ioan Cărmăzan face în acest sens o altă dezvăluire: „Nu ştiu cum a chemat- o pe prima lui nevastă, dar ştiu că era coafeză şi că era foarte frumoasă. Sergiu povestea că ea a fost gravidă, dar, fiind foarte tineri, n-au lăsat copilul. După aceea, Dumnezeu nu i-a mai dat”…

Cea mai surprinzătoare iubire a fost însa cea pentru Dana, ultima lui parteneră. La un moment dat, regizorul vorbea, în termeni simpli, despre relația cu cea de-a treia soție: „Acum sunt cu Dana, o fată cu 46 de ani mai tânără.”

A fost o relație începută, fără mari ezitări, pe când ea avea doar 15-16 ani. La început, nici regizorul nu credea că putea să dureze un cuplu în care diferența de vârstă era atât de mare. Și, totuși, prăpastia între generații nu s-a simțit niciodată. S-a dezvoltat în schimb o iubire care întărea un parteneriat frumos pe platoul de filmare.

N-a fost dragoste la prima vedere între Dana Ionică şi Sergiu Nicolaescu, ci un plan foarte bine pus la punct al tinerei de a intra în viaţa celebrului regizor. Conform unui coleg de liceu al acesteia, Dana s-a îndrăgostit de viitorul ei soţ când avea 9 ani, iar în adolescenţă era deja hotărâtă să-i devină nevastă, în ciuda diferenţei uriaşe de vârstă: aproape 47 de ani.

Multă lume a văzut în Dana Ionică o vânătoare de avere, dar dorinţa ei de a deveni „doamna Nicolaescu” nu a avut, se pare, nimic mercantil. În ciuda faptului că-i despărţeau aproape 47 de ani, Dana chiar a fost îndrăgostită de marele regizor. De la… 9 ani! Nu e o glumă, Dana Ionică era o copilă când i-a picat cu tronc Sergiu Nicolaescu. A început prin a-i decupa pozele din revista Cinema, pentru a-şi tapeta camera cu ele. Apoi, când a mai crescut, şi-a făcut un jurnal în care şi-a notat gândurile şi dorinţele cele mai fierbinţi şi a lipit toate portretele cu idolul său pe care le-a găsit. În liceu, pasiunea a devenit atât de puternică, încât Dana şi-a fixat ca ţel în viaţă să se mărite cu marele regizor. Şi i-a împărtăşit acest lucru unui coleg. „Am fost în clasă cu Dana Ionică. Am terminat amândoi Liceul de matematică-fizică Măgurele. Ţin minte că spunea încă de atunci că se va căsători cu Sergiu Nicolaescu. Pentru ea era un idol, un erou. «Este bărbatul cu care mă voi mărita. Va fi soţul meu», susţinea ea atunci. Şi aşa a fost. M-am bucurat că şi-a împlinit visul”, a dezvăluit fostul coleg al de-acum văduvei lui Sergiu Nicolaescu. Tot el a mărturisit că Dana, o elevă model, nu a avut ochi pentru vreun alt bărbat şi s-a păstrat fecioară pentru idolul ei: „Nu a avut nici un iubit în timpul liceului, şi-a păstrat virginitatea pentru Sergiu. Era o fată retrasă, discretă, de familie bună, foarte cultă, studioasă, genul care nu chiulea niciodată. Era comandant de detaşament şi învăţa cel mai bine din clasă. Citea mult, foarte multă literatură, şi avea o atitudine maiestuoasă, care impunea respect.”

La 16 ani, Dana a luat frâiele în mâini şi a trecut la „atac”. Cum şi-a cunoscut viitorul soţ? Cascadorul Paul Petrovici, omul de încredere al lui Sergiu Nicolaescu, a povestit în 2013, după moartea acestuia, că tânăra s-ar fi culcat pe covoraşul din faţa ușii regizorului: „Dana a dormit pe preşul lui, a plâns la uşă. Lui i s-a făcut milă, a băgat-o în casă, a lăsat-o să facă baie. Şi n-a mai avut cale de întoarcere”. Cei doi au rămas împreună, iar în 2005 s-au căsătorit. „Pe Dana eu am crescut-o”, avea să declare mai târziu Sergiu Nicolaescu despre soţia lui, pe care a îndrumat-o către o carieră în cinematografie şi a ajutat-o să devină producător de filme.

Povestea lor s-a sfârşit în 2013, în ianuarie, când Sergiu Nicolaescu a decedat, la 82 de ani. Apoi, Dana (36 de ani) devenea o figură obişnuită în Cimitirul Bellu, unde mergea în fiecare weekend, cu flori şi o candelă, la mormântul soţului ei. La mormântul regizorului sunt mereu flori proaspete şi o candelă aprinsă, pentru că văduva lui trece pe la cimitir în fiecare weekend…

Dana Nicolaescu s-a născut în anul 1976 într-o familie modestă de bucureşteni. A crescut mare şi frumoasă şi s-a înscris, în 1991, la Liceul Pedagogic din Bucureşti, pe care l-a terminat în 1996. Una dintre fostele colege de Pedagogic ne-a dezvăluit că eleva ce purta pe atunci numele de Dana Ionică se lăuda încă din primele clase de liceu că îl cunoaşte pe marele regizor Sergiu Nicolaescu. Nimeni n-a ştiut, la vremea aceea, dacă era adevărat sau dacă nu era decât închipuirea unei tinere naive, fascinată de un bărbat celebru şi bogat. Dacă nu îl cunoştea, în mod cert îşi dorea să o facă. Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu, spune că Dana este cea care l-a căutat pe fratele ei în dorinţa de a iniţia o relaţie. Numai că asupra momentului în care a început legătura celor doi pluteşte incertitudinea. Probabil, pentru a nu părea, eventual, vreun „corupător de minore”, în puţinele dăţi când a vorbit despre relaţia lui cu cea de-a treia soţie, Sergiu Nicolaescu a spus că a întâlnit-o în 1996, pe când aceasta avea 20(!) ani: „Pe Dana eu am crescut-o. M-au impresionat calităţile pe care le avea, puritate, inteligenţă. Era un copil când am cunoscut-o“.

În realitate, întâlnirea celor doi s-ar fi petrecut mai devreme şi regizorul avea toate motivele să ascundă acest lucru. Relaţia cu o tânără minoră nu era un lucru tocmai onorabil pentru un senator care trecuse binişor de 60 de ani. În 1993, când s-a turnat Oglinda, Sergiu Nicolaescu avea 63 de ani, în timp ce Dana abia împlinise 17. Coincidenţă sau nu, 1993 este şi anul în care Nicolaescu a divorţat de cea de-a doua soţie, Gabriela, cu care a avut o căsnicie ce a durat zece ani. Regizorul mai fusese căsătorit în 1954, dar primul său mariaj a rezistat numai trei luni.

În 2005, soţia lui Sergiu Nicolaescu a apărut ca producător al filmului 15, considerat de critici drept unul dintre cele mai slabe din cariera celui mai prolific regizor român. „Cu acest film a început înmormântarea cineastului Sergiu Nicolaescu. Este un film care nu-i face deloc cinste, un subprodus. El a avut şi producţii onorabile şi e păcat că a ajuns la aşa ceva şi cu contribuţia acestei domnişoare“, spune criticul Valerian Sava. A fost ultimul contact al Danei Nicolaescu cu lumea filmului. Din 2006, a renunţat la acest domeniu şi a intrat în afaceri, deschizându-şi o grădiniţă. Din ianuarie 2013, ca moştenitoare a lui Sergiu Nicolaescu, a trebuit să se ocupe şi de administrarea unei averi de câteva milioane de euro.

Unul dintre puținii oameni care ar fi putut ști cu adevărat ce s-a întâmplat între regizor și mult mai tânăra lui soție a fost Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, care a murit în anul 2017, la vârsta de 90 de ani. Inițial, sora regizorului și văduva acestuia au fost protagonistele unui scandal uriaș izbucnit la scurt timp după moartea lui Sergiu Nicolaescu, scandal în care și-au reproșat inclusiv incinerarea făcută în grabă, precum și modul în care a fost împărțită averea. În 2014, cele două s-au împăcat şi au încheiat un contract de vânzare-cumpărare al apartamentului Iolandei, cu clauză viageră de întreţinere. Conform actului, Dana Nicolaescu s-a obligat să aibă grijă de cumnata ei până la moarte: să-i plătească întreţinerea, menajul, mâncarea, medicamentele. (www.antena3.ro)

Regretatul Sergiu Nicolaescu le-a lăsat românilor cea mai mare avere, după o viață de muncă: peste 60 de pelicule, dintre care unele au scris, la propriu, istorie, în timp ce altele au rescris, practic, istoria. Este adevărat, totuși, că au rămas în urma sa și proprietăți, conturi, plus bunuri estimate la aproape un milion de euro. Trei case, două terenuri și anumite sume de bani. Mai mult ca oricând, și drepturile de autor erau o veritabilă comoară, mai ales că, după vestea morții, foarte mulți s-au grabit să-i cumpere filmele.

Cel mai prolific regizor român a lăsat în urma sa una dintre cele mai mari averi din lumea artistică de la noi. Prin moartea marelui regizor, familiei îi rămâneau doua case și un teren intravilan în București, plus o proprietate de vacanță pe malul mării. La casa de vacanță de la 2 Mai, Sergiu și sotia sa, Dana, mergeau ca să se rupă de cotidian. În cele 13 conturi bancare, regizorul acumulase aproape 400.000 de euro. Datele erau publice în declaratia sa de avere ca senator. Tot de aici s-a aflat si cuantumul drepturilor de autor din penultimul său an de viață. Din vânzările de filme sau bilete, dar și din contractele pe care le-a semnat ca regizor, colaborator sau actor, Sergiu Nicolaescu a adunat 365.000 de lei în 2011.

După dispariția sa fulgerătoare, filmele sale au devenit dintr-o dată extrem de cerute. Vânzările au crescut în câteva zile cu 15-20%. Potrivit legii, toate aceste proprietăți reveneau moștenitorilor direcți, adică soției și vârstnicei sale surori.

La Judecătoria sectorului 1, a fost, însă, depusă vineri, 4 ianuarie 2013, cu 24 de ore înaintea incinerării cineastului, o solicitare șocantă, prin care un presupus fiu ilegitim cerea stabilirea paternității. În realitate, însă, datele de identitate scrise în cerere erau ale unui fost jurnalist sportiv, care a negat că ar fi depus solicitarea. (http://stirileprotv.ro) În cazul unui fiu legitim sau nu al regizorului, soţia urma să moştenească doar un sfert din avere!

Nu întîmplător, s-a spus de către cârcotași, invocarea ultimei dorinţe a lui Sergiu Nicolaescu a fost anunţată abia după ce televiziunile au reluat o declaraţie a regizorului, referitoare la existenţa unui fiu cu Roxana Gheaţă (Ghiață). Toate amănuntele oferite de Sergiu Nicolaescu au devenit astfel recunoaşteri oficiale, în cazul în care proba ADN ar confirma legătura dintre regizor şi fiul Roxanei! Dacă fiul regizorului ar fi fost recunoscut oficial, el ar fi moştenit echivalentul a 1,5 milioane euro, în bani, bunuri și diferite proprietăți, soţia decedatului doar 500.000 euro, în timp ce sora decedatului nu mai moştenea nimic! „Chiar credeți că Sergiu a avut un băiat? Există posibilitatea ca acea doamnă Roxana Ghiață să-l fi mințit. Într-adevar, doamna a avut un băiat născut pe 11.04.1956, dar făcut cu soțul ei care era avocat (cel de al doilea soț). Este adevărat, primul soț era inginer si se numea …Nicolaescu. Pe acest băiat îl cunosc foarte bine, i-am fost soție. Nu avea nimic în comun cu domnul Sergiu Nicolaescu. în plus, acest băiat nu este un pericol pentru averea domnului Nicolaescu pentru că a decedat in anul 2011”, a afirmat o anume Ionica M.

Cu toate acestea, există cel puțin un sâmbure de adevăr, pe care regizorul însuși l-a lansat în momentul în care a vorbit public despre presupusul său băiat. „Era prin 1956, cred. A fost o femeie care m-a ales, să spun aşa. M-a ales să fiu tatal copilului ei. Stătea pe aici, prin apropiere, într-o vilă mare, frumoasă. Era măritată. Roxana. Roxana Ghiață. Culmea, pe soţ îl chema tot Nicolaescu. Era inginer. Ea a născut un copil, un băiat. Sunt convins că era al meu. Dar a plecat în altă țară, la scurt timp" a spus Sergiu Nicolaescu în momentul în care a împlinit 80 de ani.

Mai mult decât atât, ca să susțină cele relatate, femeia care a contactat redacția www.cancan.ro spunea că știe chiar foarte multe detalii despre presupusa femeie care i-ar fi făcut un băiat lui Sergiu Nicolaescu. „În anul 1955, Roxana Lya Isabella Ghiață s-a căsătorit cu Emil Marinoviciu; în anul 1956, pe 11 aprilie, se naște băiatul lor Dan I.M. (băiat care se presupune că este al lui Sergiu Nicolaescu). Această informație o puteți verifica cerând o copie după certificatul de căsătorie. Dan Ioan M., așa cum v-am spus, a murit în anul 2011”, completeaza femeia.

Unul dintre colegii de facultate ai bărbatului despre care se înțelege ca ar fi putut fi fiul secret al lui Sergiu Nicolaescu a lăsat un mesaj în memoria acestuia, pe internet, în anul 2011, în care își exprima regretele: „Fostul meu coleg de bancă Dan I. M. (născut pe 11 aprilie 1956 ), a ales să ne părăsească pe data de 5 august 2011. Dumnezeu să-l odihnească! A ales aceeași metodă ca și tatăl său, care acum 14 ani, pe aceeași dată de 5 august, era găsit spânzurat. Deși dorinta lui și a rudelor din partea tatălui a fost incinerarea și aducerea cenușii în România, în final, datorită faptului că mama lui era internată în spital cu un picior rupt, a fost înmormântat într-un cimitir din Madrid, Spania. Dan a terminat Politehnica, Facultatea de inginerie metalurgică, a fost căsătorit, apoi a divorțat și nu avea copii. După moartea tatălui său, a ales să se stabilească în Spania alături de mama sa”. Cât privește cazul bărbatului din Germania care a pretins și el că este adevăratul fiu al lui Sergiu Nicolaescu și solicita instanței stabilirea paternității, surse din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 infirmă înregistrarea unei astfel de cereri, ceea ce înseamnă ca procesul de incinerare al regretatului regizor va fi dus la bun sfârșit.(www.cancan.ro)

Și, totuși, Sergiu Nicolaescu mărturisea în 2010 că ar fi avut un copil nelegitim cu „o fată foarte frumoasă” pe nume Roxana, care a dispărut după ce s-a iubit cu marele regizor. „A fost la un moment dat o fată foarte frumoasa, Roxana o chema, proaspăt căsătorită. Mi-a făcut curte. Am trăit împreună o perioadă, evident, doar ca amanţi, şi apoi a dispărut. Am căutat-o peste tot. Nimic. Am aflat ulterior că a plecat din ţară şi că a născut. Planul ei a fost să facă un copil cu mine (fără falsă modestie, atunci eram frumos) şi să îl crească cu soţul ei. I-am respectat alegerea, într-un fel m-a flatat, dar m-a şi durut. Nu l-am căutat, însă, niciodată, n-am vrut să distrug viaţa nimănui. Iar acum e prea târziu, n-aş mai putea recupera nimic”, se destăinuia Nicolaescu în anul 2010…

Mai multe povești tulburătoare puteți găsi în volumul Sergiu Nicolaescu. O poveste unică și o succesiune de întâmplări ciudate – carte din colecția Destine controversate, publicată de Editura Integral.



Dan-Silviu Boerescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro