Le mai recunoașteți? În urmă cu mai bine de două decenii, surorile Manuela și Liliana Fedorca alcătuiau trupa Elixir și făceau ravagii cu frumusețea lor. Apoi, la un moment dat, când nimeni nu se aștepta, au început cariere solo dar, curând, au renunțat să mai apară în spectacole. Destinul le-a rezervat, însă, traiectorii biografice diferite și, într-un fel, destul de neașteptate. A existat, în realitate, o mare rivalitate între ele?

Dacă, pe vremuri, mulți suspinau după superbele componente ale trupei Elixir, în prezent, doamne în toată firea, Liliana și Manuela s-au transformat în femei de casă. Lili Fedorca are un băiat, pe nume Luca, s-a reprofilat, a terminat studiile Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE și Facultatea de Psihologie. De asemenea, Manuela Fedorca a fost și ea căsătorită și are doi copii, o fată - Lara Sofia și un băiat - Eduard, între cei doi existând o diferență de 16 ani.

Manuela Fedorca (născută pe 23 mai 1975, la Satu Mare) nu mai este acum căsătorită, dar ea a făcut declarații, la un moment dat, pe marginea acestui subiect. ” Bărbaţii sunt buni pentru a face copii, pentru a-ţi trăi viaţa frumos cu ei. Eu am ales să-mi cresc copiii singură, sunt foarte fericită.”, spunea fosta cântăreață și prezentatoare de televiziune, moderatoarea show-ului „Zodia fluturelui” la Euforia TV. Acum, cele două surori își văd de viață liniștite, alături de familie și copii. În ciuda unor speculații lansate în presă, Manuela și Lili Fedorca își fac concediile împreună și se vizitează destul de des.

Manuela a devenit prima oară mamă la 25 de ani. După despărțirea de tatăl băiatului ei, omul de afaceri Valentin Nedelcu (cu care a fost măritată până în anul 2001), Manuela Fedorca a mai avut apoi o relaţie de trei ani cu Bogdan Friedrich, zis Sanchi, fostul iubit al Luminiţei Anghel, dar şi o idilă scurtă cu Radu Vâlcan. Prin 2013, avea o altă relație cu Mihai, un văduv cu patru copii. Nici relaţia cu tatăl fetiţei ei nu a mers. „Am avut o relaţie scurtă cu tatăl Larei. Am planificat acest copil, ni l-am dorit, însă, pe parcurs, ne-am dat seama că nu eram compatibili şi am hotărât de comun acord să ne despărţim. Nu am suferit, relaţia era proaspătă. Am hotărât să ne separăm, dar vorbim, şi-a văzut copilul, sunt o femeie civilizată. Chiar şi cu fostul meu soţ şi cu soţia lui sunt în relaţii bune. Singura mea suferinţă, pe care nu o ascund, a fost aceea că aveam nevoie afectiv să am pe cineva lângă mine, să mă mângâie pe burtică. Mai ales că am avut o sarcină îngrozitoare. Dar când o privesc pe Lara, zic că a meritat”, spunea Manuela, pentru Click!.

De ziua ei, pe 19 august, Liliana se logodea în 2004 cu Doru Isăroiu, solistul de la trupa Parlament, pe care, în 2001, era... să-l lovească cu mașina. În 2008, însă, Doru se căsătorea cu psihologul Nicoleta Vascan, de care urma să se despartă doi ani mai târziu.

Lili stă acum departe de lumina reflectoarelor, deși, în trecut, a mai cochetat o perioadă cu muzica, dar s-a reorientat radical. „De peste zece ani sunt și psiholog clinician. Am absolvit Facultatea de Psihologie și apoi un master în psihoterapii cognitiv-comportamentale. Poate suna complicat dar, pe scurt, folosind știința și vocația pe care o am, reușesc împreună cu clienții mei să repar, să corectez și să îmbunătățesc aspecte ce țin de psihicul uman. Ședințele de terapie sunt individualizate, în funcție de problema în cauză și de tipul de client. Scopul meu, ca psiholog, fiind acela de a deschide calea acestora către o viață mai frumoasă, plină și armonioasă, în ciuda tuturor provocărilor din ce în ce mai multe și mai complexe cu care toți ne confruntăm în zilele noastre”, a explicat aceasta pentru Ego.ro. Secretul frumuseții ei? „Concluzia mea este că dacă vrei să ai un corp fit trebuie să-ți schimbi complet și definitiv stilul de viață, fără diete frustrante și chinuială degeaba, dar cu o alimentație variată și echilibrată și cu cât mai mult sport. Iar dacă vrei să slăbești, pur și simplu, mănânci mai puțin, elimini total zahărul și pe cât posibil carbohidrații și faci fasting. Somnul, înainte de 12 noaptea, spălatul pe față cu apă cu gheață și masajul pentru corp fac minuni. Cred mult în metodele naturale, simple și verificate de generații, de sute de ani, așa cum făceau bunicile noastre odată.”

Cât despre presupusa competiție cu sora ei, Liliana mărturisea, tot aici, că, de fapt, alta a fost situația: „Când aveam concerte și cântam live, uneori uitam textele pieselor pe care chiar eu le scrisesem și o puneam pe Manuela în încurcătură pentru că eu improvizam alte texte în direct pe scenă. Ea se uita la mine disperată și apoi încercam cu greu să ne oprim din râs pe scenă. După spectacol, bineînțeles că ne certam ca apoi să ne împăcăm și să râdem iar. Cam tot așa a decurs relația noastră, din copilărie până astăzi, cu mult râs și multă ceartă, dar fără răutăți și rivalități”.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro