În era digitală transformarea a devenit o prioritate pentru multe organizații. Pe lângă avantajele de necontestat ale digitalizării trebuie să se acorde o atenție specială riscurilor cibernetice. Securitatea presupune, printre altele, protejarea datelor, sistemelor și rețelelor, fiind esențială în asigurarea confidențialității, integrității și disponibilității informațiilor.

În prezentările lor, invitații Oxygen Events explorează impactul digitalizării, beneficiile și riscurile pe care le presupune și evidențiază strategiile ce se doresc a fi implementate.

Prin înțelegerea și aplicarea corectă a conceptelor, companiile pot beneficia de plus valoare în activitate și nu în ultimul rând, în produsele și serviciile pe care le oferă.


Oxygen Events vă invită miercuri, 21 iunie, online, de la 9.00 la cea de a 10-a ediție a conferinței: "Digitalizare & Securitate Cibernetică"


Moderator: Mircea Șcheau, Cercetător Asociat, Institutul de Cercetări Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai, într-o discuție dinamică cu profesioniștii.

Panel 1

Tiberiu Pârvulescu, Director adjunct IT, Banca Națională a României
Călin Rangu, Director Direcția Rezoluție, Fondul de Garantare al Asiguraților, Vicepreședinte CIO Council
Mugur Podaru, Director Operațiuni la Distanță, CEC Bank
Virgilius Stănciulescu, Director IT, ANCOM
Cătălin Câmpeanu, Director adjunct, Institutul de Studii Financiare

Panel 2

Paul Maravei, Country Manager, Cisco
Tudor Cristea, Regional Sales Manager, Palo Alto Networks
Alexandru Rusandu, Global head of Portofolio, ATOS
Cosmin Cosma, Președinte Asociația Română de Fintech Nassim ABU Rjala, Finqware

Inregistrare aici: https://oxygen-events.ro/formular-de-inscriere-la-eveniment/
După înregistrare veți primi linkul de conectare la eveniment.

oxygen digitalizare 21 iunie

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro