Ai nevoie de:
biscuiți Oreo
100 grame de unt topit
3 pachete de 250 gr de brânză cremoasă (în funcție de preferințe)
o jumătate de cană de zahăr
o linguriță de esență de vanilie
un tub de frișcă

Ce trebuie sa faci:
Pentru blat: Zdrobeste 20 de biscuiti Oreo si amesteca-i cu untul topit in prealabil. Tapeteaza o tava rotunda cu un strat gros de compozitie obtinuta mai sus si bag-o la frigider sau chiar congelator pana devine tare.

Pentru umplutura: intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca crema de branza cu zaharul, frisca si vanilia pana cand compozitia devine omogena. Zdrobeste restul biscuitilor si integreaza-i in crema rezultata. Adauga crema peste blat, iar apoi orneaza tortul dupa bunul plac, fie cu un nou strat de biscuiti oreo, fie cu frisca, fulgi de cocos, fulgi de migdale, etc. Tortul trebuie sa stea la frigider pret de minimum 4 ore!

Dan-Silviu Boerescu a.k.a. Bucătărescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro