Conducere Gării de Nord s-a gândit să compenseze problemele legate de confortul din sălile de așteptare din gară și trenuri sau cele legate de infrastructura căilor ferate, prin introducerea unor măsuri noi care să asigure buna dispoziție a călătorilor. Acestea sunt binevenite, mai ales că oamenii se află într-o perioadă destul de anxioasă din cauza pandemiei și a crizei economice.

Astfel, astăzi călătorii s-au jucat ,,Cucu-Bau", fiind trimiși de cei responsabili de comunicarea în Gară, care și-au luat în serios rolul de clovni animatori, să aștepte la cu totul alt peron decât cel la care se afla trenul pentru care își cumpăraseră bilet.

Într-un final, trenul a plecat gol spre destinație, iar călătorii au râs copios, cu lacrimi amare.

Urmează și alte zile la fel de palpitante, surse devăluind deja că programul se va derula cu multe alte jocuri: Baba Oarba, De-a v-ați ascunselea sau Leapșa.

* Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la categoria pamflet, satiră și umor și trebuie tratat ca atare.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro