Ioana Ignat a devenit cunoscută după ce a impresionat la competiția ,,Vocea României", unde a ajuns până în finală. Ulterior, Ioana a lansat mai multe melodii de succes, care au urcat în topuri pe primele locuri. 

Având în vedere succesul, frumusețea și delicatețea Ioanei Ignat, nimeni nu a intuit problemele cu care se confruntă artista în particular. Potrivit Unica, Ioana Ignat s-a luptat cu dependența de alcool, la numai 20 de ani.

Iată ce povestește artista: ,,Eu am avut probleme cu alcoolul. Nu am făcut prostii… dar era o formă de refugiu. Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul.

Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, eram cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit”, a spus Ioana Ignat în emisiunea lui Cosmin Cernat din luna martie a acestui an.

,,Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de alcool de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul. Am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe la cinci dimineața acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rugam la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și un an de zile nu m-am mai atins", a mărturisit cântăreața.

Ioana Ignat are acum 23 de ani și speră să nu se mai confrunte niciodată cu problemele legate de consumul de alcool.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro