Jurnalistul Radu Herjeu a făcut public pe Facebook bonul fiscal emis de un local din Năvodari, în care a servit masa. Pentru o apa de 750 ml, o bere la Draft, o Ciorbă de pui a la grec, o porție de Hamsii prăjite, un Burger, o ceafa de porc, un sos de rosii si un Smirnoff a achitat suma de 217 lei!

Iată mesajul jurnalistului integral:

Sper, din tot sufletul, să dea faliment toți, dar toți ”antreprenorii” de succes care investesc maxim 𝟱 𝗹𝗲𝗶 în 250 de gr de ceafă de porc (da, da, știu, plus gazul, uleiul și salariul pe 5 minute pentru un bucătar cu 23 de stele Michellin) și câștigă 𝟰𝟮 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶! Sau care au descoperit sursa de hamsii hrănite cu molecule magice din apele subterane ale Shambhalei, cu care își desfată clienții pentru doar 𝟭𝟵𝟱 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶 𝗸𝗶𝗹𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹. Ah, dar sosul de roșii, acest lichid fabulos, obținut din stoarcerea razelor de lună plină! Cum costă el 𝟭𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶 𝗸𝗶𝗹𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹!
Cum spuneam, sper să dați toți faliment. Daaaar.... nu înainte de a le lua banii tuturor proștilor și parveniților care vă trec pragul!
Ah, Năvodari, acest Cote D'Azur al Dobrogei mioritice!
Am încurajat destul turismul românesc cu această postare? Sau trebuie să mă mai chinui nițel? :D
PS. Evident că bonul nu e al meu. Nu sunt nici prost, nici parvenit :D

Masa la mare cu pret

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro