Dan Negru a plecat de la Antena 1 la Kanal D. Prezentatorul TV a explicat care sunt motivele pentru care își dorește atât de mult o schimbare profesională.

„Iubesc televiziunea ca meserie mai mult decât iubesc o anumită televiziune.

Zvonuri au fost multe în anii mei de televiziune, dar piața TV e previzibilă. În topul audiențelor TV din România locul 1 a fost mereu același, Pro TV. De la o vreme, locul doi e al Kanalului. Care se bate cu o Antenă ale cărei investiții financiare au fost absolut uriașe în anii din urmă.

Din păcate, publicul n-a ținut cont de asta. Cu bani poți să cumperi un câine, dar nu poți să-l faci să dea din coadă.


Mai e și Prima, care și-a schimbat acționariatul și care vrea să demonstreze, mai sunt și televiziunile de știri care au câștigat public”, a spus Dan Negru pentru Ciao!.

Dan Negru a vorbit și despre partea financiară: „Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha,ha.

Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes.

Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an. Într-un an, un coleg de la Pro mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Nu am făcut televiziune ca să fac bani, am făcut bani ca să fac televiziune”.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro