Cel mai simplu și mai eficient mod de a face peștele pe grătar!

MACROU LA FOLIE

Ingrediente:

1 macrou frumos de 300 grame
ulei de măsline
sare

Mod de preparare:
Se ia macroul, se curăță, se unge cu ulei și se sărează, apoi se înfășoară cât mai bine în folie de aluminiu, cu tot cu cap și coadă. Se ține pe grătar la foc potrivit câte 12-15 minute pe fiecare parte. Se îndepărtează de pe grătar, se lasă 5 minute să se odihnească, acoperit, și se servește ca atare. La o preparare corectă, în momentul îndepărtării foliei, pielea macroului rămâne pe aceasta, dezvelind carnea aburindă.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro