În aceste zile caniculare îți poți prepara acasă o înghețată delicioasă, din doar două ingrediente simple: banane și cacao. Rețeta se bazează în mod special pe etapele de preparare și detalii. Toate trebuie respectate întocmai, pentru a obține o înghețată cremoasă și savuroasă.

Ingrediente: 2-3 banane și pudră de cacao

Cum se prepară înghețata: bananele se taie felii subțiri într-un bol și se lasă câteva ore la congelator, până îngheață perfect. Atenție, dacă nu sunt tăiate felii, înghețata nu va ieși la fel de bună.

Feliile de banană înghețate se așează în blender (sau se poate folosi blenderul de mână), împreună cu pudra de cacao și se amestecă la viteză mare, până la obținerea unei înghețate cremoase.

Opțional: puteți adăuga diverse arome naturale, după preferință. Iată câteva idei: vanilie, ulei esențial de mentă, esență de rom, alune, nuci, migdale, etc.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro