Poza nu a fost publicată de vreun paparazzi, ci a fost postată chiar pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu. În poza, Cristina alături de soțul său, jurnalistul  Mădălin Ionescu oferă un spectacol la limita decenței.

Iată postarea:

 

 cristina siscanu

Cel mai probabil, reprezintă o încercare de a atrage atenția, având în vedere avalanșa de poze postate și pe contul de Facebook al Cristinei Șișcanu, care mai de care mai ,,forțate":

siscanu cristina

madalin ionescu

siscanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit acum câțiva ani după ce s-au cunoscut pe vremea când amândoi lucrau la emisiunea Acces Direct. Este cea de-a doua căsnicie a ex-moderatorului TV Mădălin Ionescu. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Petra. Din primul mariaj, Mădălin Ionescu mai are doi copii, pe nume Ștefania și Filip.

ionescu si siscanu


Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro