Personajul ,,Pamela" din serialul Dallas, unul dintre cele mai iubite de public, a fost interpretat de actrița Victoria Principal. Fiica unui sergent american, s-a născut în Japonia și grație carierei militare a tatălui său a călătorit în toată lumea, locuind la Londra, Puerto Rico, Florida, etc.

A devenit celebră datorită rolului din Dallas, însă a rămas în industria filmului, unde a dezvoltat o casă de producție Victoria Principal Productions și o carieră de succes.

În prezent, Pamela a împlinit 70 de ani, dar este la fel de frumoasă precum era când fanii serialului au admirat-o în Dallas, pe vremuri.

vic princi

victoria

vic dallas

principal

vic princiopal

Sursa foto: Victoria Principal

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro