Pe Adina Barbu nici măcar n-o chema Adina Barbu, ci… Vasilica-Adina Ciuciu. Dar era foarte frumoasă şi poseda un piept enorm, două ghiulele pe care le-am făcut să explodeze devastator în showbizul dâmboviţean! Adina a ajuns la mine în toamna lui 2010, pe când bucatarescu.ro tocmai îşi lua aripi.

Într-o zi, m-a sunat Roxana Tănase, fostă copertă Playboy şi modelul cu care am realizat primul pictorial pentru bucatarescu.ro. M-a rugat să o ajut pe o prietenă de-a ei, care se întorsese în ţară…din Japonia şi vroia să se promoveze.

„– O cheamă altfel dar tu poţi să-i spui cum vrei!”

Am vrut să-i spun Adina Bărbulescu, dar tot Bărbulescu îl chema şi pe colegul meu de la bucatarescu.ro, Alin. Aşa că Adina Barbu mi-a sunat mai bine, era şi mai scurt, mai uşor de reţinut.

Mi-am propus un pariu — să o fac celebră în cel mult o lună. Am început cu mai multe şedinţe foto trase cu acelaşi Dragoş Cristescu în studioul lui, apoi am început să-i prelucrez povestea din Japonia, cuplând-o cu un temut yakuza. Cu ajutorul cotidianului Libertatea, condus atunci de Ana Niţă cu care colaborasem foarte bine şi în perioada Playboy, pachetul Adina Barbu a prins de minune, apoi ni s-a ivit şansa apariţiei unui fost iubit, care, gelos pe succesul acestei frumuseţi de fată, a început să se bage în seamă, crezând că o va distruge cu poveştile lui despre copilul comun avut pe când Adina avea 16-17 ani, abandonat la o casă de copii, apoi exportat spre adopţie în Grecia.

Adina s-a enervat dar am lămurit-o că, dacă manageriem bine situaţia şi nu se apucă să facă declaraţii de una singură, putem întoarce situaţia în avantajul ei. Aşa s-a şi întâmplat, povestea a funcţionat ca o telenovelă şi a ţinut afişul emisiunilor tabloide de pe toate canalele tv. În decurs de o lună, Adina a apărut la peste 40 de emisiuni!

Cum, în paralel, pictoriale nu făcea decât pentru bucatarescu.ro şi toti cei care vroiau să le reproducă trebuiau să mă crediteze, şi site-ul a avut mult de câştigat ca notorietate, ajungând, în scurt timp, la o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi…

10648994 732217570165065 7714841754928329674 o

Adina, lumea vrea să ştie cât mai multe despre tine! Unde ai stat ascunsă până acum?

ADINA BARBU: Aşa e, nu prea am stat în ţară, am lucrat mulţi ani ca model în Canada, Norvegia, Suedia. M-am întors în ţară, am încercat să deschid un club în oraşul meu natal, Braşov, dar nu a fost cea mai fericită idee. Acum, lucrez din nou ca model, dar, la bază, sunt specializată în…animăluţe! Sunt absolventă de Liceu Veterinar şi îmi plac enorm câinii şi pisicile, doar de cai îmi e un pic frică.

Care sunt datele tale fizice?

– Am fix 1.70 metri înălţime şi 52 kg. Şi, da, cu un an în urmă am făcut o operaţie la piept. Nu fiindcă i-aş fi vrut neapărat mai mari, fiindcă îi aveam mari de la Natură. Dar mărimea bustului nu rimează întotdeauna cu fermitatea…

Ai ţinut vreodată cură de slăbire? Ce mănânci?

– Nu. De ce? Mă îngraş greu, pot să mănânc orice, dar am un metabolism foarte bun. Îmi plac, în special, grătarele, peştele, fructele de mare. Şi legumele, în special vinetele pe grătar, morcovii la cuptor, cartofii natur, orezul. Poate e ciudat, dar nu îmi plac deloc salatele. În schimb, ador fructele, atât cele româneşti, cât şi cele exotice. Beau numai apă plată şi, mai rar, vin alb.

Ştii să găteşti?

–…De toate! Cel mai bine îmi reuşesc sărmăluţele în foi de viţă cu carne de gâscă şi ostropelul de pui.

Ţi-a gătit vreodată un bărbat? Tu ai gătit pentru un bărbat?

– Răspuns afirmativ în ambele cazuri. Aleg meniul în funcţie de ocazie şi trec uşor de la ciorbe şi tocăniţe la feluri mai pretenţioase. Vinetele rămân, totuşi, una dintre specialităţile mele, ştiu să le fac în mai multe feluri. Eu cred că vinetele sunt, de fapt, alimentul afrodisiac numărul 1! Ţin minte că, odată, un prieten a încercat să-mi facă şi el spaghete, apoi un fel de chec la desert. Nu i-a reuşit teribil, dar gestul a contat, fiindcă nu prea am întâlnit bărbaţi care să ştie să gătească.

Dacă ar fi ultima ta masă, ce ai cere?

– Somon la cuptor cu garnitură de morcovi glazuraţi cu miere.

2010

(Confesiunile unui bucătar
pervers - Dan Silviu Boerescu)

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro