Sunt onorat și mîndru să fiu partener în acest proiect. Sper să nu vă aprindeți paie în cap așa cum am reușit eu... Pentru că eu nu mă las păcălit, mințit și furat, am băgat și oameni în spital cînd am descoperit că nu sunt cinstiti. Eu am sursele mele de informații și, în plus, am trăit jumătate de viață în socialism și jumătate în capitalism și am o viziune de ansamblu cum puțini au. Tocmai de aceea nu m-am băgat să strig în gura mare porcăriile care ni se întîmplă, ci am căutat un mod subliminal, mai discret să zicem, să transmit mesajele mele prin muzica pe care o fac.

Lumea m-a luat de nebun atunci cînd am încercat să explic o situație reală, pe care cei din jurul nostru nu o percep, dar m-am liniștit, căci suntem prea puțini cei ce vor bine și e infinit de greu să îi lămurești pe cei manipulați.

Media, fie privată, fie de stat, se poate încărca, pentru șpăgi sau alte avantaje, cu informații false. De unde să știe omul de astăzi care este adevărul, ce e bine și ce e rău?

Copiii nu mai pot fi educați, pentru că vei fi pedepsit de autorități… le strici personalitatea… Personalitatea se clădește prin informație și educație, doar temperamentul se mostenește, eventual.

Țara noastră fiind cea mai bogată din Europa, le-au curs balele la toți mișeii dimprejur să pună ghiara pe ea. Și au reușit, pentru că romînul nu are șira spinării și nu se respectă pe sine însuși. Și dacă tu nu te respecți, nu te mai respectă nimeni. Mă doare sufletul cînd deschid ochii și văd ce se întîmplă cu țara și poporul care le-am iubit.

Fie să renască!

Nicolae Covaci

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro