Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Vestea a venit ca un trăznet pentru fani și nu oricum. Pepe a anunțat singur, cu un filmuleț făcut public acum câteva ore, intitulat: ,,Mai bine aflați de la mine".

Iată filmulețul prin care Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pastramă:În urmă cu doar 2 luni, Raluca Pastramă a fost invitata lui Pepe în emisiunea sa online și cei doi nu au dat nici un semn că se apropie despărțirea. Puteți urmări emisiunea aici:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro