Pobeda, varianta low-cost a companiei aviatice Aeroflot, a ales un mod original de a-și arăta solidaritatea cu fotbalistul Artiom Dziuba, căpitanul echipei naționale a Rusiei. Acesta a fost exclus din lot după ce, recent, pe internet, a circulat un filmuleț în care atacantul își provoca plăcere de zor...

Pentru că au vrut să-i aducă un omagiu reparator, piloții unei curse între Moscova și Ekaterinburg au efectuat pe cer manevre prin care au desenat nici mai mult nici mai puțin decât un falus! 

Urmarea? Agenția Federală de Transport Aviatic al Rusiei, Rosaviatsia, s-a sezizat și a declanșat o anchetă, întrucât manevrele efectuate au prezentat un real pericol pentru securitatea celor 102 pasageri aflați la bord.

Cum atacantul a fost exclus numai de la națională, nu și de la echipa de club (Zenit Sankt-Petersburg), probabil că la următorul meci Dziuba va dribla în iarbă după modelul unui avion ,,pregătit de acțiune". Cum, nu știți cum arată un supersonic falocratic? Urmăriți campionatul Rusiei până la victoria finală. Nu întâmplător, asta și înseamnă „Pobeda” - Victorie!

dziuba 2
 
Dan-Silviu Boerescu
 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro