Prima întrevedere dintre Andreea Bălan și Viviana Sposub, fosta soție și actuala iubită a actorului George Burcea, a avut loc la un show Andre. În timp ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut spectacol pe scenă, la doar câțiva metri Viviana Sposub a trăit momentul, dansând și cântând.

Întâlnirea de gradul zero a avut loc când cele două nu se gândeau că vor avea în comun ceva atât de important, precum o relație cu George Burcea, tatăl celor două fețite ale Andreei Bălan, potrivit Spynews.

Viviana Sposub a declarat că a fost mereu fana formației Andre. Rămâne de văzut dacă și pe viitor cele două vor avea o relație la fel de pașnică.

viviana sposub la andreea balan
Show-ul Andre la care Viviana Sposub a cântat și a dansat, la doar câțiva metri de Andreea Bălan:viviana sposub si george burcea andreea balan

Sursa foto SpyNews

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro