10.JUSTINE SCHOFIELD (Australia)
Salată de pere și halloumi la grătar, cu fenicul,
radicchio, alune de pădure, cimbru, muștar de Dijon,
lămâie, ulei de măsline și miere.

9.PADMA LAKSKMI (SUA/India)
Samosas („pachețele”) balineze cu carne de pui
condimentată și curry verde.

8.GIADA DE LAURENTIIS (SUA/Italia)
Lasagna cu ricotta, parmezan și prosciutto.

7.CATHERINE McCORD (SUA)
Rulouri de pizza cu brânzeturi condimentate și broccoli.

6. RAVINDER BHOGAL (Anglia/Kenya/India)
Toast cu creveți, stropit cu ketchup de banane și servit
cu castraveciori murați.

5.NIGELLA LAWSON (Anglia)
Prăjitură de caise și migdale, cu apă de trandafiri și
cardamom.

4.NADIYA HUSSAIN (Anglia/Bangladesh)
Nachos dulci-iuți cu zahăr de scorțișoară, portocale,
cremă de vanilie, ciocolată, nuci pecan și chili.

3.LORRAINE PASCALE (Anglia)
Wellington vegetarian cu castane, mere și spanac.

2.CHEF JENN – THE NAKED CHEF (Argentina)
Chifteluțe din carne de vită argentiniană crescută liber
în pampas, cu sos roșu și paste.

1.NADIA GIOSIA (Canada)
Filet mignon cu reducție de oțet balsamic din sirop de
arțar, însoțit de roșii cherry și crochete de cartofi aurii
cu parmezan.



(...și-a pierdut răsuflarea) Dan-Silviu Boerescu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro