În bucătărie, orice combinație este permisă câtă vreme sporește savoarea!
FRIGĂRUI TERYIAKI CU ANANAS
Ingrediente: Sos 1 ceașcă ketchup 1 ceașcă zahăr 1 ceașcă sos soia 2 lingurițe praf de usturoi 2 lingurițe praf de ghimbir 12 cubulețe de carne de vițel
Mod de preparare: Cubulețele de carne se pun într-o tigaie la prăjit, fără ulei, până se rumenesc bine. Se amestecă într-un castron ketchup-ul, zahărul, praful de usturoi, praful de ghimbir și sosul de...
Marinada se poate aplica și păsăretului, cu rezultate savuroase!
PUI CU CIMBRU LA GRĂTAR
Ingrediente: 4 pulpe de pui 2 linguri de cimbru tocat sau uscat 3-4 căţei de usturoi 3 linguri de ulei de măsline 1 lingură de sare zeama de la o lămâie
Mod de preparare: Se prepară marinada astfel: într-un bol se toarnă uleiul, zeama de la lămâie, cimbrul, usturoiul pisat şi sarea. Se amestecă toate ingredientele. Se spală pulpele de pui şi se introduc în marinadă, astfel încât să fie cât mai mult acoperite de aceasta. Se acoperă cu o folie de aluminiu sau cu un...