În bucătărie, orice combinație este permisă câtă vreme sporește savoarea!

FRIGĂRUI TERYIAKI CU ANANAS

Ingrediente:

Sos
1 ceașcă ketchup
1 ceașcă zahăr
1 ceașcă sos soia
2 lingurițe praf de usturoi
2 lingurițe praf de ghimbir
12 cubulețe de carne de vițel

Frigarui Teriyaki
Ingrediente:
1/2 ananas
2 dovlecei medii
12 ciuperci medii
2 cepe mici
1 ardei gras roșu

Mod de preparare:
Cubulețele de carne se pun într-o tigaie la prăjit, fără ulei, până se rumenesc bine.
Se amestecă într-un castron ketchup-ul, zahărul, praful de usturoi, praful de ghimbir și sosul de...

Marinada se poate aplica și păsăretului, cu rezultate savuroase!

PUI CU CIMBRU LA GRĂTAR

Ingrediente:

4 pulpe de pui
2 linguri de cimbru tocat sau uscat
3-4 căţei de usturoi
3 linguri de ulei de măsline
1 lingură de sare
zeama de la o lămâie

Mod de preparare:
Se prepară marinada astfel: într-un bol se toarnă uleiul, zeama de la lămâie, cimbrul, usturoiul pisat şi sarea. Se amestecă toate ingredientele. Se spală pulpele de pui şi se introduc în marinadă, astfel încât să fie cât mai mult acoperite de aceasta. Se acoperă cu o folie de aluminiu sau cu un...