Alexandra Dinu este, de departe, una dintre cele mai seducătoare prezențe de pe micul ecran. Blonda de 1,68 m, născută pe 3 ianuarie 1981, arată în continuare fantastic, chiar dacă tocmai a împlinit 40 de ani!

La cât de frumoasă este nu pare nimic exagerat că a fost curtată de mulți bărbați celebri (chiar dacă, adesea, presa sau gura lumii slobodă a exagerat sau denaturat faptele). Primul dintre aceștia pare să fi fost prezentatorul emisiunii „Din dragoste” – Mircea Radu. Unica.ro scrie: „Mircea Radu, iubirea platonică. A făcut şi el parte din viaţa Alexandrei. Deşi a vrut mai mult, prezentatorul emisiunii „Din dragoste” nu s-a ales decât cu câteva ieşiri la braţul vedetei. Şarmantul brunet nu s-a împăcat niciodată cu ideea că a fost abandonat pentru Adrian Mutu”.

Cel mai bizar zvon legat de o presupusă relație a Alexandrei este legată de apariția ei în filmul „Garcea și oltenii”, din 2001. Unii au spus atunci că ar fi fost ceva între ea și Mugur Mihăescu, însă o astfel de relație pare destul de improbabilă, totuși. (Bârfa stranie era că – neverosimil! – cei doi ar fi fost surprinși de colegi de filmare într-un moment intim, în care actorul purta costumația personajului „Leana”! Aberant, nu? Cum să crezi așa ceva?!?)

Alexandra a devenit, însă, foarte cunoscută când, în perioada 2001-2003, a fost căsătorită, de foarte tânără, cu fotbalistul Adrian Mutu, pe atunci în mare vogă. Împreună au un fiu, pe Mario, care a împlinit 18 ani și a moștenit frumusețea ambilor părinți.

Din păcate, cel mai frumos cuplu din România începutului de mileniu nu a rezistat prea mult, cei doi despărțindu-se în 2003 și apucând-o pe drumuri diferite.

Una din cauzele divorțului – spunea presa de atunci – ar fi fost un posibil flirt al Alexandrei cu cel mai mare schior italian, faimosul Alberto Tomba. O revistă românească titra pe prima pagină (alături de poza Alexandrei): „Tomba? Să i-o spui lui... Mutu!”. În realitate, se pare, bănuielile fotbalistului român fuseseră stârnite de faptul că presa din Cizmă speculase asupra faptului că Alberto Tomba discutase cu Alexandra cam prea mult și cam prea amical la un eveniment...

A urmat, apoi, o relație cu un bancher italian – Carlo Cancellieri. S-au cunoscut în 2005, s-au logodit după câteva luni (inelul de logodnă fusese ascuns într-o căpșună dintr-un tort cu lumânări adus cu mult fast la masa lor într-un restaurant), dar nu au mai ajuns și în fața altarului. Motivul? Nu a fost niciodată explicat prea clar dar, oricum, în viața ei avea să intre un playboy italian – Andrea Rizzoli. Cu acesta (fiul frumoasei actrițe Eleonora Georgi, fost sex-symbol al Italiei, care apăruse nud în filme din anii *70), Alexandra a avut o relație care a durat cinci ani.

În 2013, iar au apărut zvonuri de nuntă: devenită actriță, chiar cu unele ambiții de Hollywwod (a apărut în filme alături de Antonio Banderas, Adrien Brody sau John Malkovich), Alexandra Dinu l-a cunoscut pe noul său iubit, Luca Bastianello, la filmările pentru serialul italian „Rosso San Valentino”. Nu a fost, totuși, să fie nici de data aceasta!

În fine, o relație solidă este cea de acum, când Alexandra a devenit iubita unui mare producător și scenarist de la Hollywwod – Jeffrey Greenstein (a produs inclusiv seria „Eroi de sacrificiu” / „The Expendables”). Iat-o cum o descrie acesta: „Singura și unica… Aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în atât de multe feluri. Pentru mine, ea este unica dragoste a vieții mele. Din fericire sau din nefericire pentru ea. Căci sunt sigur că ar prefera două declarații separate, ziua ei de naștere este în apropierea Anului Nou. Așa că, la începutul anului, mă declar norocos, recunoscător și entuziasmat să fiu cu ea pentru încă un an de aventuri pe care viața ni le va aduce. Elegantă, seducătoare, inteligentă, frumoasă și înțeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre atributele care o descriu, dar niciodată nu ați putea ști cât este de specială, dacă nu o veți cunoaște. Lumea și cei care te cunosc sunt incredibili de norocoși să te aibă în preajmă. Dar dă-o încolo de lume, pot să fiu egoist și să spun cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât poți să știi vreodată și îmi doresc să-ți arăt asta în fiecare zi mai mult, cu fiecare cuvânt, cu fiecare faptă și cu toată esența ființei mele”. Cuvinte superbe demne de o femeie tulburător de frumoasă!



Mirel Bădoi

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro