V-o mai amintiti pe Angelina Jolie in Tomb Raider? Arata bestial, nici nu mai conta actiunea filmului.... Numai ca, pentru a putea juca in acest film, ea a trebuit sa se supuna unei diete draconice. In primul rand, a fost obligata sa renunte la ratia zilnica de cafea si tigari, pe care le-a inlocuit cu carne fiarta in aburi (vitel sau biban de mare), lapte de soia si legume in stare naturala.

 
De asemenea, a taiat complet zaharul de pe lista. Angelina mananca de 6 ori pe zi, la intervale fixe. Iar grasimile le arde facand kickboxing - 800 calorii pe ora. Dupa ultima sarcina (gemenii), a scapat de kilogramele excedentare, urmand o dieta organica, cu putini carbohidrati: somon cu rosii, paine neagra si ierburi de gust la micul dejun, macrou sau ton la gratar cu salata de creson la pranz, spanac cu rosii - seara. Angelina Jolie a urmat o dietă strictă, ce presupune pierderea a 9,5 kilograme în 21 de zile. În plus, pentru că este extrem de dur, acest regim nu se repetă decât după şase luni: consumul de lichide o dată la două ore, renunţarea la hrană solidă ori alcool. De asemenea, mesele principale sunt alcătuite din două pahare de sucuri ori piure din fructe şi legume. De asemenea, se pot consuma supe, ceaiuri din plante şi suplimente naturale. Evident, mişcarea nu trebuie să lipsească!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro