Kera Calița a chibzuit cum trebuie făcut ca tot omul să se bucure de plăcerile vieții în aceste vremuri de întristare când nu se poate merge la cârciumă pentru un prânz de familie mai simandicos, o mică sărbătoare juruită cu prietenii sau o întâlnire prietenească seara cu tovarășii de muncă, sastisiți și ei de toate necazurile de acum.

Festinul se poate muta oricând la voi acasă, astfel puteți de bună seamă scăpa de chinuiala preparativelor din bucătărie și lesne se vor fermeca musafirii cu aromele din vechile cărți de bucate! Tot ce trebuie să faceți este să răsfoiți bogatul meniu Jariștea Delivery, înțesat cu rețete uitate și gustoase, apoi să vă alegeți bucatele cele mai aproape de sufletul vostru, potrivindu-le în fel și chip pe platouri – calde și reci – pentru 6-8-10 invitați.

Nu vă sfiiți și faceți un desfasurator cât de cuprinzător cu oricâte antreuri apetisante, gustări de tot soiul, supe și ciorbe aburinde, creme rafistolate, fripturi mustoase și alte minuni la grătar, pescărie cu dichis, salate în toate culorile anotimpului, mâncăruri de post și de sațiu, cofeturi și zaharicale!

Se va da poruncă din vreme la numerele de telefon binecunoscute – 0721 961 936 / 0775 609 233 / 0770 948 868 – unde nu-i cu supărare și puteți să cereți tot ce vreți, după pohta fiecăruia!

Se va avea grijă ca baierile pungii să nu se desfacă prea larg, căci Jupâneasa va hotărî reduceri pe măsură din partea Casei pentru fiecare comandă barosană!

De la Kera Calița citire: CÂTĂ VREME LA JARIȘTEA SE ÎNCING CUPTOARELE ȘI DAU IN CLOCOT OALELE, NIMENI NU VA RABDA DE FOAME ÎN BUCUREȘTI!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro