Întotdeauna în viata omului va exista momentul unui nou început. Poate în noi, în viata noastră, poate în viața celor din jur. Întotdeauna însă vine o altă vreme. Câteodată tristă si melancolică, alteori frumoasă și senină, alteori maiestuoasă și plină de misticul luminii. Crizele nu au durat niciodată o veșnicie. Încercăm să învățăm din trecut, înțelegem privind anii ce s-au dus, dar istoria se repetă, și asta face parte din viața noastră.

Am suferit cu toții, am fost cuprinți de tristețe, uneori am ajuns la disperare, alteori am fost dezarmați și ne-am simțit înfrânți. Dar de fiecare dată au trecut clipele acelea. Omenirea a trecut prin războaie, molime și crize , dar, într-un fel sau altul, a renăscut din propria cenușă. Pasărea Phoenix nu este decât un simbol al speranței celor ce au trăit suferința. Un simbol al împlinirii celor care au reușit să treacă peste suferință. Al celor care au experimentat, au trăit clipe de cumpănă. Un simbol al celor care au emigrat și au încercat o altă lume și o altă mentalitate.

Să ne ocolească supărările și necazurile, voia bună și satisfacția adevăratelor împliniri să ne însoțească ! Să avem în jur oameni dragi și prieteni buni oriunde suntem, trimiși de o soartă a fiecăruia dintre noi! Să dea Dumnezeu să se sfârșească această pandemie care ne-a afectat pe fiecare în parte, într-un fel sau altul. Să avem parte de iubire, sănătate, bunătate, putere, speranță, înțelegere și respect în marea lume a lumii în care trăim.

La Mulți Ani Românilor de Pretutindeni!
Grupul de la Observatorul

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro