Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu a declarat la Digi 24 că la jumătatea lunii octombrie, conform evoluției actuale, toate școlile din București vor trece în online, deoarece rata de infectare va depăși pragul de 6 la mie.

Sorin Cîmpeanu a declarat în repetate rânduri că susține școala în sistemul clasic, cu prezență fizică și de asemenea a precizat că nu susține vaccinarea obligatorie a profesorilor, chiar dacă o recomandă ferm.

,,Dacă se menține trendul ascendent al ratei de infectare, elevii din București ar putea face școală online de la jumătatea lunii octombrie", a declarat ministrul Educației Sorin Cîmpeanu pentru Digi24.

De astăzi, elevii din 13 localități din țară, în care rata de infectare a depășit 6 cazuri la mia de locuitori, vor face cursuri exclusiv online.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro