O știți din seriale precum „La Bloc” sau din pelicule ca „Orient Express”, producții în care s-a remarcat cu frumusețea ei. Are aproape 50 de ani și arată în continuare senzațional. A fost măritată cu un om de afaceri superbogat și controversat, care a părăsit-o deranjat de anumite scene dintr-un film și care, mai târziu, s-a căsătorit cu... verișoara ei. Când nimeni nu se mai aștepta, s-a măritat din nou cu un om de film și cunoscut bucătar, cu aproape două decenii mai vârstnic. Dar, acesta având mari probleme de sănătate, a plecat cu el, se pare definitiv, în Franța, unde acesta s-a operat pe cord deschis. Iar, mai nou, s-a reprofilat: e stewardesă! Despre ce actriță româncă e vorba?

Alina Chivulescu (născută pe 21 iulie 1974, la Constanța) este o actriță română de film și de televiziune. Alina Chivulescu s-a căsătorit în 1999 cu omul de afaceri Mihai Cuptor. Cei doi au împreună un băiat, Michael, născut la o clinică din Elveția. Au divorțat în anul 2003, pe când Mika avea numai doi ani.Mihai Cuptor (născut pe 16 februarie 1953, la Galați) este un controversat om politic și de afaceri din România. A fost secretar general și sponsor al partidului Alianța pentru România (ApR), pe care l-a părăsit în 2000, pentru a adera la Initiațiva Națională pentru România. Într-una dintre firmele sale de dezvoltare imobiliară, Real Residence Construct SRL, Cuptor este asociat cu Tiberiu Urdăreanu, patronul grupului UTI. A fost asociat în diverse afaceri cu Dorin Cocoș - apropiat președintelui Traian Băsescu și PD - și cu Alexandru Bittner, prieten al lui Adrian Năstase și al PSD. A fost căsătorit cu actrița Alina Chivulescu, presa speculând că s-a despărțit de aceasta după ce în presă au apărut imagini din filmul „Alien Abduction Secrets”, turnat în anul 1996, în care actrița apărea în ipostaze extrem de explicite. În anul 2010, s-a căsătorit cu o verișoară a Alinei Chivulescu, Cosmina.

Alina Chivulescu se află într-o formă fizică excepțională, iar sportul face parte din rutina ei. Căsătorită cu Dan Chișu (născut pe 21 iulie 1955), alături de care formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc, Alina Chivulescu s-a mutat în Franța, acolo unde partenerul de viață își tratează problemele medicale, după operația pe cord pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani. Dan Chișu s-a operat la inimă în Franța și a plătit pentru intervenție de trei ori mai puțin decât i s-a cerut în România.

Invitat în podcastul lui Marius Tucă, Dan Chișu a povestit cum a început relația cu actrița Alina Chivulescu, care de patru ani este soția lui cu acte, dar și faptul că nici unul dintre ei nu dorea să se mai căsătorească. „Eram hotărât să nu mă căsătoresc niciodată. O cunoșteam pe Alina, ne știam. Paradoxal, noi ultima dată, înainte să ne întâlnim după premiera de la „Selfie”, în care eu am jucat cu Mihaela și am venit singur și ea a venit singură. Cristina /Iacob, regizorul filmului/ a zis: Unde să stai? Stai și tu lângă Chivuleasca! Și m-am dus și am stat lângă Chivuleasca”, i-a spus Dan Chișu lui Marius Tucă.

„Cu mulți ani înainte ne-am întâlnit la avocatul la care eu îmi făceam recunoașterea divorțului în Franța, unde divorța și ea. Practic, am divorțat în același loc. Atât a fost. Salut, salut! Ce faci? După care ne-am întalnit, am început să mai stăm de vorbă. După care ne-am împrietenit și ieșeam foarte des. Și la un moment dat Alina mi-a spus că e o relație mișto și îi place, dar nu vrea să se mai căsătorească. Foarte bine, nici eu. Și ce fac două negative, două minusuri?”, a adăugat acesta, citat și de Unica.ro.

„Ne-am căsătorit și suntem foarte fericiți. Dar noi suntem conștienți că în oricare alt moment, dacă am fi încercat, nu am fi reușit. Acum a fost momentul. Problemele mele, problemele ei, maturitatea ei, înțelepciunea mea mai mică, înțelepciunea ei mai mare. Nu mai e slalomul acela printre defectele celuilalt pentru că acum noi ne înțelegem atât de bine, parcă ne înțelegem de o viață. Cred că ne cunoaștem de vreo treizeci și ceva de ani fără să se fi întâmplat nimic.”, a povestit Dan Chișu.

Dan Chișu a infirmat și speculațiile apărute în presă, conform cărora relația cu Alina Chivulescu ar fi început cu mult timp înainte. „Au scris niște ziare că s-a reluat. Nu e adevărat! Noi nu am avut niciodată vreo relație. Doar ne-am cunoscut, ne-am respectat, ne-am întâlnit. Eu am admirat-o. Nu am avut nimic până la această întâlnire care s-a transformat într-o căsătorie, s-a transfomat în cel mai mișto lucru!”, a mai povestit acesta.

Alina Chivulescu a renunțat la celebritate și, mai nou, a ales să-și schimbe meseria . Acum este stewardesă și a spus că este mulțumită de modul în care decurg lucrurile în viața ei. „El /Dan Chișu, soțul ei/ e un om foarte activ, foarte deștept, super deștept, prezent. Mi se pare mișto! E un călător nativ. Nu știu de când suntem împreună. Am filmat la Cristiana Iacob, am filmat «Selfie», după care, întâmplător, am stat la premieră unul lângă celălalt. Și cam așa a fost povestea, iar de atunci suntem de nedespărțit. Nu s-a schimbat nimic. Ne-am căsătorit în ziua în care Michael /fiul Alinei Chivulescu/ a făcut 18 ani și o zi. El a fost martorul meu”, a dezvăluit actrița, citată de Impact.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro