E incredibil ce a reușit să facă în Statele Unite o cunoscută cântăreață din România! La aproape optzeci de ani, a fost personajul principal într-o reclamă la electrocasnice, care a rulat cu succes în trei state americane, dar ea nu s-a ales decât cu... un hamburger și o porție de fructe de mare. Este aceeași cântăreață care s-a măritat prima oară la vârsta de șaisprezece ani, a rămas văduvă la douăzeci, apoi susține că a refuzat cererea în căsătorie a altui cântăreț faimos pentru a se mărita cu un alt bărbat, care a părăsit-o după trei decenii pentru o femeie mult mai tânără. O viață ca un roman de aventuri!

La doar 16 ani, a fugit de acasă împreună cu iubitul ei, cu doar un an mai mare, deoarece părinții se împotriveau relației. Doi ani mai târziu, cei doi deveneau soț și soție, însă foarte curând artista era deja văduvă… „La 16 ani m-am măritat. El avea 17 ani, amândoi eram din Sângeroz-Băi. Ne-am îndrăgostit la căminul cultural, la hora satului. Intr-una din seri vine la noi o profesoara si imi spune ca vrea sa faca o piesa de teatru: „Soacra cu trei nurori", iar eu eram cea de-a treia noră. Asa m-am cunoscut cu primul meu sot, Bogdan. De aici a inceput prietenia noastra, juca si el in piesa. El ma conducea acasa, eu intre timp facusem 15 ani, iar prima mea sarutare a fost atunci, ne-am sarutat peste gard si tot asa.Părinții mei mi-au zis: «Ce-ți trebuie ție, ăsta? Nu-ți trebuie, că e sărac, n-are capre, n-are vaci, n-are pământ, mănâncă pită pe cartelă!». Nu era sărac, avea o casă, stătea cu mama lui, ea lucra la farmacie, era o familie un pic mai inteligentă. Mama m-a inchis cu lacatul la usa, iar eu am fugit pe geam. El a venit cu bicicleta si dusa am fost. Cand m-a vazut soacra-mea a zis ca nu ma vrea in casa. Ei aveau impresia ca noi, cantaretele, suntem fete cu moravuri usoare. Mi-a zis: «Asta e cântăreață, nu ne trebuie!». Îl divinizam, îl iubeam. N-am stat mult cu el. Ne-am căsătorit , apoi l-au luat în armată. Doi ani la Marină. A venit acasă și nu a mai durat mult și a pierit. Eu am rămas văduvă. Din nefericire, îi plăcea mult să bea. Abia împlinisem 20 de ani”, a dezvăluit interpreta de muzică populară Saveta Bogdan în podcastul lui Valentin Sanfira.

Nu i-a mers bine nici la a doua încercare de a alcătui un cuplu. Se poate spune că Saveta Bogdan nu a avut deloc noroc în dragoste. A doua oară, ttul s-a terminat după trei decenii de mariajde mariaj, pentru că, după ce o înșelase de mai multe ori, soțul ei se îndrăgostise de o femeie mai tânără. Apoi, artista s-a aflat într-o relație lungă de aproape două decenii cu un avocat, dar nu a mai avut curajul să se mărite și a treia oară. „Exista cineva in viata mea, este un avocat. Nu am timp sa-i gatesc. El sta la casa lui, eu la casa mea. Este o relatie intre mine si el de vreo 18 ani, dar nu ma marit cu el. Este prietenul meu, ne sfatuim. Este un tip foarte destept. Nu mai vreau sa ma marit.” Crede, de altfel, că o căsătorie duce cu mare probabilitate la un divorț...

Cântăreața a povestit cum a descoperit că al doilea soț al ei a înșelat-o cu peste 80 de femei. Bărbatul a fost cel care a părăsit-o pe Saveta Bogdan, după 30 de ani de căsnicie. „Am divorțat după 30 de ani de căsnicie pentru că el s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără decât mine. Nu i-am stat în cale. I-am zis să plece. A plecat, iar când să iasă pe ușă i-a spus fiică-mii că vrea jumătate din cărțile pe care le aveam în casă. Fata luând cărțile și răsfoind prin ele a găsit o listă cu femeile cu care s-a culcat. A scris numele fiecărei femei. Tot. Se culcase cu 80 și ceva de femei, parcă 83. A scris în dreptul fiecărei femei numele, câți ani avea, unde se întâmplase evenimentul. Eu simțeam că e cu cineva, dar nu mă așteptam ca lista să fie așa de lungă”, a povestit Saveta Bogdan la Antena Stars

Altă relație, relativ recentă, dar încheiată anul trecut, a fost cu un bărbat mult mai tânăr. După ce s-a despărțit de iubitul avocat, Saveta Bogdan și-a refăcut viața foarte repede, însă de data asta alături de un ambasador. Interpreta de muzică populară a mărturisit că acest partener nu era român. „Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă. Da, am un nou iubit și nu este român. Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a dezvălui artista, potrivit Spynews. Chiar dacă iubitul cântăreței era străin, ea nu putea renunța la România, țara în care și-a clădit o carieră de succes și în care este apreciată de public. Saveta Bogdan a povestit cum a fost cucerită de acesta. „Eu sunt de modă veche, nu mă pot apropia așa oricum. Mi-a adus flori destule. Nu aș renunța niciodată la România pentru a-l urma, pentru că am publicul meu care mă iubește, am lumea mea”, a mai spus cântăreața.

Inedit este că artista susține că a mai avut parte de o cerere inedită în căsătorie... din partea altei vedete. „Gheorghe Turda m-a cerut de nevastă, dar nu am vrut să mă mărit. Am zis că nu îmi trebuie măritat, pentru că mă despărțisem de fostul soț. Dar m-a cerut în căsătorie Turda, a recunoscut. Dar am zis că nu, nu mă mărit. Nu că nu mi-a plăcut de el, pentru că era un bărbat foarte frumos și este și acum, arată bine, dar nu m-am gândit să mă mărit niciodată cu un coleg”, a declarat Saveta Bogdan. 

Reacția presupusului curtezan respins din motive deontologice a fost una violentă. Interpretul de muzică populară a ţinut să precizeze că nu a fost atras niciodată de artistă, ba chiar a acuzat-o că tot ce a spus a fost doar pentru reclamă. „Vai de mine, eram însurat de mult timp, aveam și copii mari, cum să fac așa ceva? Povești de adormit copiii! Mă vedeți pe mine Gheorghe Turda să am asemenea gusturi? Și cu asta am închis orice discuție. Ea este liberă să spună orice, ca să își facă reclamă cât încape pe spatele numelui meu. Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva, n-am ce explicații să dau. Pentru mine, soția mea a fost o zână de frumoasă. Saveta Bogdan vrea să-și facă reclamă și prin Gheorghe Turda, că nu a fost suficient până acum câte prostii a vorbit”, a declarat cântărețul pentru Playtech.ro.

După o viață petrecută pe scenă, Saveta Bogdan nu mai are nevoie de nicio prezentare în România. La 77 de ani, artista încă are succes și apare adesea la emisiuni, cucerind inimile tuturor celor care o privesc. Acum, însă, cântăreața de muzică populară a dat lovitura și în America, unde călătorește adesea și petrece mult timp de când fiica s-a stabilit acolo. Astfel că, vedeta a profitat la maximum de aceste vizite. Se poate spune că solista s-a aflat la locul și momentul potrivit, căci ginerele său, managerul unei companii, a propus-o șefilor lui pentru a face reclamă unor mașini de spălat. Zis și făcut! Reprezentanții firmei au acceptat-o, așa că Saveta Bogdan a ajuns vedetă în trei state din America, printre care și Wisconsin.

„Ba mai mult de atât, după lansarea spotului publicitar, au crescut și vânzările. Aveau buget pentru reclamă, însă din respect pentru ginerele meu, nu am vrut să iau nimic. După filmare, ginerele m-a invitat la un restaurant frumos, împreună cu fiica mea, am petrecut foarte bine acolo. Am sărbătorit cu hamburger, fructe de mare și șampanie. Mi-a oferit și un mare buchet de flori”, a declarat Saveta Bogdan pentru Spynews.ro.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro