Fiică a unui fost fotbalist celebru, a fost jucătoare profesionistă de tenis (una dintre cele mai frumoase din circuit!) și era gata-gata să se mărite cu un mare campion al sportului alb. A avut și alți parteneri celebri, mai ales din lumea sportului. Într-o perioadă delicată a tinereții ei, s-a autoexilat în SUA, unde s-a măritat. S-a despărțit. A făcut un copil cu un personaj controversat. Acum, Raluca Sandu pare să-și fi găsit liniștea în brațele unui om foarte bogat, pe care l-a urmat în străinătate. O biografie de film!

Raluca Sandu a avut o carieră semnificativă în tenisul profesionist, pe care l-a practicat la cel mai înalt nivel timp ce aproximativ un deceniu. Ajunsă până pe locul 68 WTA, Raluca Sandu se mândrește cu 4 trofee ITF cucerite la mijlocul anilor 90, dar și cu două calificări în turul 2 la turnee de Mare Șlem (US Open 1998 și Roland Garros 1999). Dar, după o existență destul de agitată, Raluca (ajunsă acum la vârsta de 43 de ani), a dispărut din atenția presei și a opiniei publice când, asemenea Mihaelei Rădulescu, s-a mutat din octombrie 2014 la Monaco, după ce s-a măritat cu afaceristul israelian Ziv Tetelman, milionar.

Raluca Sandu s-a născut pe  3 februarie 1980, la București. Pe 18 ianuarie 1999, ea a ajuns pe locul 68, cea mai înaltă poziție în clasamentul de simplu, în timp ce locul 228 a fost cea mai bună clasare la dublu, pe 13 septembrie 1999. Raluca este fiica fostului fotbalist român, atacant la Sportul Studențesc și al Naționalei, fost președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, și al Simonei Arghir, fostă jucătoare de handbal și căpitan al echipei naționale de handbal a României. Raluca are un frate mai mare, Dan Mircea. Raluca a devenit profesionistă la vârsta de 15 ani și a ajuns în Top 100. Ea a fost, de asemenea, clasată în Top 10 în clasamentul ITF la juniori, ajungând în semifinală la Open SUA din 1995. La senioare, a câștigat turneele de la Bari, Cluj-Napoca, Sunderland și Valladolid, fiind finalistă la alte 7 competiții. La dublu are în palmares turneul de la Marsilia și alte două finale.

Din păcate, s-a retras însă a fost nevoită să se retragă din sportul de performanță la numai 24 de ani, din cauza unei accidentări la umărul drept. Ulterior a ținut prima pagină a ziarelor și prin relații cu bărbați celebri precum Walter Zenga, Carlos Moya (fost lider ATP în 1999, care a și venit în România pentru a-i cunoaște familia) sau Ion Țiriac Jr. De asemenea, în perioada petrecută în America, Raluca a fost căsătorită timp de aproape trei ani, până în 2010, cu luptătorul MMA Todd Medina, supranumit „El Tiburon”.

Fosta jucătoare de tenis a decis să se mute la Monaco, unde are grijă de copiii săi, Simona (13 ani) și Jonathan (9 ani). Conform Digi Sport, Raluca Sandu deține un restaurant luxos în Principat: The Ariston New, situat pe bulevardul Avenue Princess Grace din Monte Carlo, la doar 50 de metri de Plage du Larvotto, pe una dintre cele mai scumpe străzi din lume. Ea face mult sport în continuare, practicând de plăcere padel, o disciplină similară cu tenisul. La Monte Carlo, ea se ocupă de afacerile familiei și de creșterea celor doi copii ai ai și a celor doi copii ai soțului ei dintr-o căsătorie anterioară. Simona este fiica ei dintr-o relație cu omul de afaceri Ciro Castellano (fostul socru al cântăreței Antonia și unchiul faimosului Joshua, patronul clubului Bamboo din București), iar Jonathan este fiul ei cu Ziv Tetelman. Acesta are și doi băieți.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro