Un tânăr de 22 ani amenință în aceste momente că se aruncă de pe bloc. Tânărul s-a urcat pe un cămin studențesc din București. Poliția și negociatorii au ajuns la fața locului. Tânărul este pe acoperiș de 3 ore.

Au ajuns și ambulanțele.

Încă nu se știe care este motivul pentru care bărbatul a luat decizia extremă.

Cei trei negociatori de la fața locului discută cu calm - doi bărbați și o femeie încearcă să îl convingă să coboare.

Martorii din zonă spun că tânărul nu le este cunoscut.

Acolo sunt și două ambulanțe SMURD gata să intervină. Se ia în calcul instalarea unei saltele pentru amortizarea căderii.

Este un gard care îngreunează acest lucru.

Update: Tânărul s-a aruncat, după 3 ore de negocieri! Bărbatul a căzut în gol în fața tuturor.
Salvatorii nu apucaseră să monteze saltelele de amortizare.

În aceste momente i se acordă primele îngrijiri medicale, cu speranța că va fi stabilizat.

Pe surse: tânărul ar fi fost consumator de droguri.

Administratorul cladirii a intrat în direct la o televiziune și a declarat că tânărul locuiește de 2 ani în clădire, la ultimul etaj, doar a deschis fereastra și a ieșit pe acoperiș. Administratorul a menționat că nu avea probleme de comportament, fiind un tânăr ,,la locul lui" care doar mai întârzia din când în când cu chiria. 

La fața locului este și iubita bărbatului. Tânărul e tratat de medici în ambulanța, de la fața locului.

Update: Tânărul a murit!


student bucuresti sinucidere 697607

student bucuresti sinucidere 697604

sursa foto Antena 3Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro