Un incident grav a avut loc la o școală de stat din capitală! Este vorba despre școala nr.206 din București. Un copil de 8 ani a fost rănit după ce în urma unui cumplit incident, un dulap a căzut pe el. Elevul a fost transportat cu traumatisme multiple, cu ambulanța, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Potrivit reprezentanților școlii, incidentul a avut Luni dimineață, chiar înainte să înceapă cursurile. Învățătoarea se afla în apropierea ușii clasei și i-a acordat primul ajutor elevului. Aceasta a alertat apoi, părinții .


Imediat după accident, angajații școlii au sunat la 112, iar la fața locului au venit ambulanța și medicii de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov.

,,Elevul de doar 8 ani are un traumatism cranian mediu și fractură la ambele brațe. Este conștient și somnolent și va rămâne internat în secția de neurochirurgie.", au comunicat medicii de la Spitalul "Grigore Alexandrescu".

Polițiștii au anunțat că vor deschide un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Se va face o anchet[ pentru a se constata cum a fost posibil s[ cad[ dulapul peste copil.

Școala 206 din București se află pe Aleea Ariniș nr. 5 și are sloganul ,,Fiecare copil merită o șansă!". Școala e localizată lângă cartierul Brâncuși din Drumul Taberei, în sectorul 6.

7521770

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro