O tânără de la Iași a fost luată la ocazie, încuiată în mașină și abuzată. Din fericire, după abuz a reușit să scape și poate astfel și-a salvat viața. 

Victima este o adolescentă de 17 ani dintr-o localitate din județul Iași. Încă elevă, fata aștepta o mașină o mașină de ocazie în momentul în care un tânăr amabil a oprit și i-a promis să o va duce el la destinație. Adolescenta ieșise inițial la microbuz, dar l-a ratat și a fost nevoită să facă autostopul pentru a ajunge la liceu. Tânăra nu avea habar însă că aceea va fi cea mai neagră zi din viața sa.


,,Pe data de 10 mai 2021, tânăra, care locuiește în comuna ieșeană Ciortești, a plecat de la domiciuliu spre Vaslui, unde învață. În ciuda faptului că, de obicei, copila mergea cu transportul în comun, în acea dimineață, șoferul microbuzului nu a oprit, așa ca aceasta a fost nevoită să meargă cu o mașină de ocazie.

Nu a fost nevoită să aștepte prea mult, un tânăr oprind la scurt timp lângă ea, spunându-i că o va duce el la Vaslui. Copila nici măcar nu s-a gândit la ceea ce avea să urmeze, așa că s-a urcat în mașină. De acolo a început coșmarul. Șoferul a condus pe un drum lăturalnic, pe care a oprit și a încercat să o violeze. Nu a reușit să ducă însă actul la capăt, dar a avut timp să o abuzeze sexual pe minoră. După minute întregi de coșmar, tânăra a reușit să coboare din mașina individului." scrie bzi.ro.

„Ea aștepta microbuzul, în stație, să ajungă la Vaslui. Șoferul microbuzului nu a oprit, iar, după câteva minute, a oprit o mașină de ocazie. Fata a urcat în mașină și a fost dusă în zona «Lutărie». Acolo a fost abuzată. A reușit să plece din mașină, plângând”, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Fata și-a făcut curaj și a mers la Poliție, unde a povestit prin ce a trecut. Mai mult decât atât, tânăra a reușit să rețină o parte din numărul de înmatriculare al mașinii în care a urcat, fapt ce i-a ajutat pe polițiștii ieșeni să îl identifice pe agresor în doar câteva ore. Este vorba despre Demis Teofil Ofileanu, un individ din Vaslui, care a mai avut în trecut probleme cu legea. Acesta se afla chiar la volan în momentul în care a fost prins de oamenii legii, în ciuda faptului că nu deține permis de conducere.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, a inculpatului Demis Teofil Ofileanu, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și conducerea unui vehicul fără permis (două infracțiuni continuate, comise pe 10 mai 2021 și pe 11 mai 2021). Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii.

Individul este însurat și are copii, după cum reoese din pozele publice pe care le postează pe facebook.

1669929 1385316728399069 894280997 o

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro