Ministrul Educației a reacționat după ce elevii i-au făcut ieri plângere penală. Sorin Cîmpeanu le-a transmis un mesaj ironic, practic intrând în polemică. Atitudinea nu a fost deloc una cumpătată și înțeleaptă:

,, Elevii sunt în vacanţă.

Îmi cer scuze acelor elevi care nu au ştiut ieri că sunt în vacanţă şi au vrut să meargă la şcoală să facă naveta, neputând să fie decontată. (…) Nu dau vina pe elevi (…) Naveta se decontează pe perioada de cursuri. Aşa a fost întotdeauna, aşa spune legea. Perioada de cursuri s-a încheiat, sunt în vacanţă. (…)

Apreciez foarte mult dreptul elevilor şi îl susţin de a protesta şi de a demola. 

Dar, după ce termină de demolat ceea ce şi-au propus să demoleze, am înţeles că vor să construiască Educaţia prin plângeri penale, îi invit cu mare drag alături de Ministerul Educaţiei să construim pentru elevi.

Sigur, îi invit dacă nu au prea multe teme de vacanţă. Eu susţin gratuitatea transportului pentru elevi”, a adăugat ministrul educației Sorin Cîmpeanu.,,

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro