Jeff Bezos și Blue Origin au vândut bilete pentru următoarele zboruri în spațiu, în valoare de 100 milioane de dolari, la numai o zi după ce fondatorul Amazon a călătorit pentru prima oară în cosmos, la bordul navei sale.

,,Casa de bilete" a omului de afaceri a fost deschisă chiar în dimineața de dinaintea zborului său. Cifra vânzărilor a fost dezvăluită chiar de acesta la conferința de presă de la întoarcere.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro