O întâmplare îngrozitoare a tulburat aseară orașul Ploiești. Doi copii gemeni au căzut de la etajul 10 al unui bloc din centrul orașului, de la Bulevardul Republicii, în jurul orei 20.30.

Fetița și băiețelul în vârstă de aproximativ 2 ani se aflau nesupravegheați într-o cameră. S-au urcat pe masă, apoi au ajuns la fereastră, de unde s-au prăbușit pe rând. Din păcate echipajele de medici chemate de oameni la fața locului nu au reușit să le salveze viața micuților.

Mama lor se afla acasă, în altă cameră. Ulterior, s-a aflat faptul că aceasta era ocupată să facă un live pe Facebook, chiar în timp ce s-a produs tragedia. În imaginile respective se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte.

În prezent ambii părinți sunt în stare de șoc și mama a fost internată la secția de Psihiatrie.

andreea mama gemeni cazuti etaj ploiesti 721661

andreea mama gemeni cazuti etaj ploiesti 721666



Sursa foto/video Facebook, Antena 3.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro