Produse alimentare care reprezintă un pericol, au fost depistate în restaurantele de pe Litoralul românesc şi în cele din Delta Dunării.

Inspectorii ANPC au găsit o mizerie de nedescris şi produse alimentare mucegăite sau expirate şi de mai bine de 5 ani, care urmeau să ajungă în farfuriile turiştilor care intrau să servească masa la respectivele restaurante.

Pozele date publicității sunt de groază. Zeci de kilograme de carne expirată de mai bine de cinci ani şi sarmale congelate de un an, urmau să fie pregătite și servite turiștilor. În frigidere au mai fost găsite și bucăți întregi de salam mucegăit şi brânză putrezită.

Controlul ANPC a oprit aceste practici nu doar dezgustătoare ci și periculoase pentru sănătatea turiștilor.

De asemenea, într-un restaurant din Năvodari inspectorii ANPC reclamă o mizerie de nedescris. Mâncarea era gătită pe un aragaz plin de grăsime, iar chiuvetele erau înfundate şi pline cu apă murdară, potrivit replicaonline.ro.

Sursa foto: Romania TV

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro