Controlul la ochi este important, la fel și verificarea de rutină a dioptriilor. Dacă nu ați făcut deja un control oftalmologic anul acesta sau dacă aveți nevoie de o părere în plus, vă puteți programa pentru o CONSULTAȚIE GRATUITĂ AICI!

Specialiștii Lensa vă stau la dispoziție pentru o consultatie GRATUITA intr-un cabinet acreditat pentru prescriptie ochelari sau lentile.În plus, Lensa oferă o gamă variată de soluții de optică (ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile).

La o astfel de consultație puteți descoperi eventuale afectiuni oculare, puteți verifica sau determina diopriile și puteți găsi cele mai bune soluții pentru a ține sub control evoluția acestora.

Numai anul trecut, Lensa a oferit oamenilor pentru 50.000 de consultații gratuite.
 PROGRAMEAZĂ-TE ONLINE!


32215336 1308308259302154 1086483243915542528 n

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro