Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a declarat Luni, într-o intervenție la B1 TV, că estimările pentru București în privința pragului epidemiologic de 6/1000 arată că acesta va fi atins, matematic, în a doua jumătate a lunii Octombrie.

Aceșa va fi momentul în care “școlile vor trebui să treacă în online”.

Cîmpeanu a susținut, cu aceeași ocazie, că “din fericire, previziunile specialiștilor spun” că închiderea școlilor nu ar urma să fie de durată, ci una ,,scurtă": depășirea pragului ,”a fi pe o perioadă relativ scurtă, de 10-12-14 zile, după care ne putem întoarce la școală cu prezență fizică”.

Sorin Cîmpeanu la B1 TV:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro