Reporterul Mădălina Mihalache, de la Antena 3, a fost îmbrâncită de câțiva liberali la Congresul PNL, pentru a nu mai filma cum decurge procesul de vot al delegaților.

N-am scris până acum pentru că n-aveam dovada. Vreau doar să știți că în nouă ani de PSD doar la mitingul de la Târgoviște am mai pățit așa ceva!

Mulțumesc, Sorina Ionaşc și Iulia Garbacea! Camerele lor au surprins momentul!

Urmăriți o mostră de liberalism marca #echipacastigatoare!”, a scris Mădălina Mihalache alături de filmarea în care se poate observa cum este îmbrâncită.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro