În urma dispozițiilor date de Ministerul Educației, ca fiecare instituție de învățământ să facă publică data de vaccinare a personalului, Inspectoratul Școlar al capitalei a dat presei astăzi situația tuturor instituțiilor de învățământ din București.Amintim că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat marți că redeschiderea cu prezență fizică a școlilor ar putea să fie condiționată și de rata de vaccinare a angajaților din fiecare școală în parte.

Redeschiderea cu prezență fizică a școlilor ar putea să fie condiționată și de rata de vaccinare a angajaților din fiecare școală în parte, a spus Cîmpeanu, Ministrul Educației la Pro TV.

Noile criterii vor fi anunțate vineri, 5 noiembrie, și în funcție de acestea va fi schimbat și ordinul comun al miniștrilor Sănătății și Educației care reglementează modul în care se desfășoară școala în timpul pandemiei.

lista scoli vaccinare bucuresti

Iată lista COMPLETĂ a situației școlilor din București pe Edupedu.ro

„În funcție de elementele sanitare, epidemiologice, vom vedea dacă ordinul comun al ministrului Sănătății și al ministrului Educației va trebui completat cu alte criterii pentru ca școlile să poată relua activitatea cu prezență fizică. În mod clar mergem către o decizie descentralizată, adecvată și adaptată situației reale, pentru că sunt școli care funcționează în localități cu rate foarte mici de infectare și școli care funcționează în localități cu rate foarte mare de infectare. Sunt școli care învață în trei schimburi și au aglomerări mari de elevi, și școli care funcționează într-un singur schimb. Vom adăuga aceste criterii epidemiologice și menționez un posibil criteriu pentru ca școala să se poată derula cu prezență fizică: rata de vaccinare în rândul personalului din învățământ”, a declarat Sorin Cîmpeanu la ProTv.

Iată situația în celelate județe, potrivit portalînvățământ.ro:

Ministerul Educatiei
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Ministerului Educatiei este 66% din totalul celor 444 angajati in aparatul central. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de peste 93%.
 
Alba 
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Alba, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu este de 88%.
 
Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Arges
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Arges, rata de vaccinare a angajatilor din institutie este 97,87% din totalul celor 47 angajati.
 
Arad
 
Situatia vaccinarii pentru angajatii ISJ Arad :
 
* Total angajati : 42
* Vaccinati cu cel putin o doza : 32
* Nevaccinati : 10
 
Ponderea persoanelor vaccinate : 76,20 %
 
Bucuresti
 
Potrivit informatiilor colectate la nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, rata de vaccinare a personalului este de 71%, raportat la totalul celor 95 de angajati.
 
Bacau
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Bacau este de 71,74% din totalul de 46 de angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Bihor
 
In institutia noastra sunt vaccinate impotriva Covid-19 cu cel putin o doza 32 de persoane.
 
Ponderea personalului vaccinat, raportat la numarul total al angajatilor, este 74,41%.
 
Bistrita-Nasaud
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Bistrita-Nasaud este 97% din totalul celor 36 de angajati. 
 
Braila
 
Situatia personalului vaccinat la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Braila - 45 numarul de angajati - 8 angajati nevaccinati - 82,22% ponderea celor vaccinati
 
Botosani
 
- date lipsa, momentan
 
Brasov
 
- date lipsa, momentan
 
Buzau
 
- date lipsa, momentan
 
Cluj
 
- 68,96 % cadre didactice vaccinate, reprezentand 5.529 de persoane, din totalul celor 8.017 cadre didactice, din judetul Cluj;
- 66,90 % personal didactic auxiliar si nedidactic vaccinat, reprezentand 1.927 de persoane, din totalul celor 3.036, din judetul Cluj;
- 24,30 % elevi vaccinati, reprezentand 10.566 de elevi, din totalul celor 43.413 elevi, cu varsta peste 12 ani, din judetul Cluj.
 
Rata de vaccinare a personalului din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Cluj este de 92%, raportata la totalul celor 50 de angajati ai institutiei.
 
Calarasi
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei in data de 1 noiembrie 2021, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al ISJ Calarasi este de 88,24% din totalul celor 34 angajati (30 de persoane vaccinate cu cel putin o doza).
 
Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Caras-Severin
 
La nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar Judetean Caras-Severin  este 72% din totalul celor 32 angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Constanta
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a personalului din Inspectoratul Scolar Judetean Constanta este 77,5%, din totalul celor 49 angajati (inspectori scolari si personal contractual). Toti cei vaccinati au administrata schema completa de vaccinare, iar 21,5% au administrate si doze „booster”.
 
Covasna
 
Conform datelor centralizate la data de 01.11.2021, la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor Inspectoratului Scolar Judetean Covasna este de 50% din totalul celor 38 de angajati.
 
Dambovita
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita este de 87,80% din totalul celor 41 de angajati.
 
Dolj
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj este de aproximativ 93% din totalul celor 54 de angajati.
 
Gorj
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Gorj este 92,5% din totalul celor 40 angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este 100%
 
Galati
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a personalului din Inspectoratul Scolar Judetean Galati este de 84,61% din totalul celor 39 de angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Giurgiu
 
Nr. Total angajati - 34;
Nr. Total vaccinati - 19;
Procent de vaccinare - 55%
 
Hunedoara
 
La nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara  este 91% din totalul celor 43 angajati . Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Harghita
 
- 41 de angajati, 32 vaccinare finalizata, 9 nevaccinati, 78.05% procentaj
 
Ilfov
 
38 angajati, 33 vaccinati, 86.84 % procentaj
 
Ialomita
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratul Scolar Judetean Ialomita, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu este de 90%.
 
Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Iasi
 
Urmare solicitarii Ministerului Educatiei, potrivit datelor centralizate la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, rata de vaccinare a angajatilor institutiei este 91,07% din totalul celor 56 angajati.
 
Raportat la personalul care detine functii de conducere, de indrumare si control, ponderea celor vaccinati este de 97,30%.
 
Mehedinti
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti este de 71% din totalul celor 39 de angajati.
 
Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%
 
Maramures
 
Din cei 44 angajati ai Inspectoratului Scolar Judetean Maramures, 33 sunt vaccinati cu cel putin o doza impotriva Covid-19. Ponderea este de 75%
 
Mures
 
- date lipsa, momentan
 
Neamt
 
92,5% vaccinati din totalul de 40 de angajati
 
Olt
 
Numarul persoanelor vaccinate in Inspectoratul Scolar Judetean Olt – 34
 
Ponderea personalului vaccinat, raportat la numarul total al angajatilor – 85 %
 
Prahova
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din ISJ Prahova este de 77,36%, 41 de angajati fiind vaccinati, din totalul de 53
 
Sibiu
 
40 de angajati, din care 36 vaccinati - procentaj 90%
 
Salaj
 
Numarul total al persoanelor angajate din institutie = 37
Numarul persoanelor vaccinate impotriva Covid -19, cu cel putin o doza = 30
Ponderea personalului vaccinat, raportat la numarul total al angajatilor = 81%
 
Satu Mare
 
La nivelul Inspectoratului Scolar Judetean Satu Mare, dintr-un total de 44 de angajati, 40 sunt vaccinati, rata generala de vaccinare a angajatilor la nivelul institutiei fiind 90,9%.
 
Suceava
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din aparatul propriu al Inspectoratului Scolar Judetean Suceava este 77% din totalul celor 49 angajati. Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%
 
Tulcea
 
Potrivit datelor centralizate la nivelul institutiei, rata generala de vaccinare a angajatilor din Inspectoratul Scolar Judetean Tulcea este de 89,47% din totalul celor 38 de angajati. Raportat la personalul care detine functii de indrumare si control, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Timis
 
Situatia vaccinarii personalului angajat in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Timis:
 
- Numarul total de persoane angajate (inspectori scolari, personal auxiliar, personal nedidactic): 47
- Numarul total de persoane vaccinate: 42
 
Procent persoane vaccinate: 89,36%
 
Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Teleorman
 
Total angajati: 35
Vaccinati cu cel putin o doza: 31
Nevaccinati: 4
Ponderea persoanelor vaccinate: 88.6%
 
Valcea
 
Nr. total personal  = 42
 
Nr. persoane vaccinate impotriva Covid-19 cu cel putin o doza = 41
 
Ponderea personalului vaccinat = 97,6%
 
Vrancea
 
Total persoane care activeaza in ISJ Vrancea – 42;
 
Total persoane vaccinate – 35;
 
Ponderea personalului vaccinat raportat la numarul total de persoane: 83,34%.
 
Raportat la personalul care detine functii de conducere, ponderea celor vaccinati este de 100%.
 
Vaslui
 
La data de 31 octombrie 2021, situatia personalului care activeaza in Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui este urmatoarea:
 
Total persoane care activeaza in ISJ Vaslui- 45;
Total persoane vaccinate- 34;
Ponderea personalului vaccinat raportat la numarul total de persoane: 75,55%
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro