Suntem în perioada ofertelor speciale și a reducerilor de Black Friday. Deși discount-urile sunt anunțate ca fiind majore, în realitate puține magazine își reduc prețurile cu adevărat, apelând la o serie de trucuri comerciale, pentru ca profitul să fie cât mai mare.

Există însă și multe magazine care iau în serios această perioadă ca pe o oportunitate de a oferi clienților, în număr cât mai mare, ocazia de a le testa produsele și serviciile. Toate ofertele sunt reale. Vă prezentăm o selecție de 5 astfel de magazine și vă dorim spor la cumpărături!

1. Luna reducerilor la Decathlon! Găsiți reduceri majore de Black Friday la: îmbrăcăminte sport, încălțăminte sport, echipamente sport, valabile până la 30 noiembrie!

imbracaminte sport

2. Reduceri majore de pana la -70% la produsele Top-Shop: DORMEO, DELIMANO, ROVUS, WELLNEO, WALKMAXX.

reduceri dormeo

3. Cosmetice, accesorii machiaj și truse, la super reduceri pe Pensulemachiaj.ro. PensuleMachiaj.ro dă Startul Reducerilor de Black Friday cu până la -80% în perioada 05 Noiembrie - 30 Noiembrie 2021!

Reduceri la Seturi machiaj.
Reduceri la Produse machiaj Best Seller.
Reduceri la Kit-uri epilare.

pensule machiaj black friday

4.
Reduceri mari la Noriel, pânâ la 70% Reducere la hainutele pentru copii dar și la Jucării.

reduceri noriel black

5. Black Friday Lensa cu reduceri de până la -90% la mii de produse din toate categoriile de ochelari. Rame, ochelari de soare și ochelari de vedere!

black lensa

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro