Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a anunțat cum vor funcționa școlile în ziua de 23 decembrie, ultima zi de școală până la intrarea în vacanța de iarnă. Mai exact, dacă elevii vor merge sau nu la ore.

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a anunţat că fiecare şcoală în parte va decide cum se va desfăşura ziua de 23 decembrie, ultima zi de școală.

„Dată fiind configurația acestui an școlar și provocările pe care acesta le-a adus pentru copii și cadre didactice, Ministerul Educației a decis să ofere posibilitatea unităților școlare să adapteze modul în care se va organiza ziua de 23 decembrie, din punct de vedere didactic.

Astfel, fiecare director de școală va putea hotărî, după consultarea cadrelor didactice, dacă pe 23 decembrie elevii vor desfășura cursuri cu prezență fizică sau dacă activitățile pot fi adaptate astfel încât să răspundă așteptărilor în contextul particular al sărbătorilor, în care activitățile de învățare să se poată organiza de manieră nonformală și informală, eventual printr-un proiect pe o temă care să implice întreaga familie și care să fie prezentat ulterior colegilor, după vacanța de sărbători.

În perioada Sărbătorilor de Iarnă, We Velvet oferă cadouri surpriză la fiecare comandă și BONUS un ceas în valoare de 99 lei la toate comenzile în valoare de 199 lei. În plus, toate comenzile cu valoare de peste 249 lei beneficiază de transportul gratuit.
genti piele

Am luat această decizie atât pentru a veni în întâmpinarea dorinței copiilor și părinților de a dedica această zi pregătirilor pentru Ajunul Crăciunului.

Cât și în spiritul descentralizării promovate în acest an de Ministerul Educației, astfel încât unitățile de învățământ să poată adapta mai eficient activitățile lor așteptărilor și nevoilor societății”, a declarat Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu, potrivit Educaţie Privată.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro