O profesoară dirigintă la o școală din Slobozia a avut o reacție șocantă după ce unei eleve i s-a făcut rău și colegii au chemat ambulanța. Profesoara a susținut că totul este o prefăcătorie, fetei nu i s-ar fi făcut rău iar incidentul s-ar fi produs deoarece clasa dorea să scape de un test la matematică.

Iată cuvintele adresate elevilor în acest context, pe un ton isteric:

"Tot proastă e şi tot o să rămână corigentă. (…) Uitaţi-vă la mine, măi tâmpiţilor, când vă spun să număraţi, îmi spuneţi câte. Bă, m-aţi auzit?

 (…) Nu îmi plac dramele astea. Nu îmi plac. A murit asta? Ziceţi, mă, a murit sau nu? Atunci, ce p…a mă-sii s-a întâmplat aici? Cum adică i s-a făcut rău?

Păi şi chemi ambulanţa? Cum chemaţi voi ambulanţa, mă? Fără să anunţaţi pe nimeni, fără nimic”, le striga diriginta.

"Pentru mine sunteţi nişte monştri", mai spune femeia.

Conducerea şcolii a anunţat că profesoara nu mai este dirigintă la clasa respectivă, aceasta este cercetată disciplinar și i s-a întocmit dosar penal.






Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro