Greva STB de astăzi nu a fost anunțată, așa că sute de călători au așteptat degeaba în stațiile de autobuz în această dimineață.

Autobuzele, troleibuzele și tramvaiele din București nu au circulat. Șoferii STB au intrat în grevă și cer salarii mărite, condiții mai bune de muncă și demisia dierctorului general.

Mii de călători au rămas blocați în stațiile în care mijloacele de transport nu au mai ajuns. Conducerea companiei a cerut în instanță suspendarea acțiunii de protest, iar judecătorii vor lua o decizie la ora 14.00.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro