Un elev de 14 ani s-a aruncat de la fereastra școlii în care învăța, după ce a așteptat ca toți colegii săi să părăsească sala, la finalul programului. Clasa se afla la etajul 1 al clădirii, însă distanța corespunde cu două etaje de bloc.

Băiatul luase nota 4 la Biologie și înainte de a face gestul necugetat a trimis Profesoarei de Biologie un mesaj: i-a spus că îi mulțumește pentru că i-a dat o lecție de viață. Apoi s-a aruncat în gol.

Elevul este fiul unui notar din Craiova și părinții săi cunoșteau faptul că acesta este afectat de o presiune în privința notelor și a examenului de capacitate care se apropie. Din acest motiv părinții îl duceau la ședințe de consiliere psihologică.

Elevul de clasa a 8-a spunea că nu mai face față la școală, e presiunea prea mare, nu va da examenul de capacitate și mai bine se omoară. Nu se știe însă dacă această presiune venea din familie sau ținea doar de starea de spirit a copilului.

Băiatul este acum la spital, în stare stabilă, dar cu multiple fracturi și traumatism cranian sever, potrivit Antena 3.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro