Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă a făcut o gafă majoră. Ministrul a postat din greșeală pe Facebook telefoane şi parole de acces importante și confidențiale din sediul MApN! În fotografia publicată de Ministrul Apărării apar mai multe numere de telefon, parole de acces şi user name-uri pentru accesarea unui cont de pe platforma de vaccinare, dar şi altele pentru computere portabile.

Nici o informație confidențială nu era blurată. Uleriori, Ministrul a șters imaginea. Ministerul a dat un comunicat legat de acest incident:

"Va informăm că nu au existat accesări sau intentii de accesare  iar parolele au fost schimbate imediat", a transmis Ministerul Apărării Naţionale.

ministru parole

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro