Fostul Prim Ministru Viorica Dăncilă este din 14 mai, noul Consilier pe probleme strategice de Sustenabilitate și Energie Verde al Guvernatorului Mugur Isărescu. Astfel, Viorica Dăncilă va ocupa această funcție la Banca Națională Română, iar pentru munca sa va primi lunar un salariu lunar de 10.000 lei.

Viorica Dăncilă a depus inițial un dosar cu CV și referințe, apoi a susținut un Interviu pentru angajare.

Fostul premier PSD şi candidat la alegerile prezidenţiale a câștigat postul și va ocupa în cadrul BNR funcţia de consilier pe strategia de sustenabilitate şi energie verde.


 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro