Este vorba despre finanțarea de 46,4 milioane de lei, aprobată de Guvern pentru programul ,,Masa caldă" din semestru I al anului școlar care începe pe 13 septembrie 2021.

În cadrul programului, din cele 150 de școli care primesc bani ca să deruleze programul ,,Masa caldă" (câte 10 lei pe zi de fiecare elev), 81 sunt din localități cu primari de la PNL - Partidul Național Liberal, dezvăluie Edupedu.ro.

Cel mai mare buget pentru un singur oraș ajunge la Cluj-Napoca, unde prin programul acesta sunt virați 2.258.000 lei pentru 3.300 de elevi, rezultând o medie de 684 de lei per elev.

lafetecochete.ro/

Școlile cu primari PSD sunt incluse în procent de 31% în program. Pe locul al treilea sunt cei de la UDMR și PMP, fiecare cu câte 6 școli în localități conduse de primarii lor. USR-PLUS are doar 2 școli în două localități în care edilii reprezintă acest partid. Este vorba despre una din Timișoara și una din Sectorul 2.

iabilet.ro%20

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro