Liviu Dragnea a participat pentru prima dată Duminică seara la o emisiune de la Realitatea PLUS, după ieșirea din penitenciar. Cu această ocazie a anunțat înființarea unui nou partid, o formațiune politică recent apărută, în urma demersurilor făcute de Codrin Ștefănescu.

Noul partid se numește Alianța pentru Patrie, iar Dragnea anunță că va face foarte multe lucruri pentru acest partid.

„S-a înființat, se numește Alianța pentru Patrie... ei lansează site-ul partidului, este o aplicație pentru cei care vor să se înscrie... pentru acest partid voi face foarte multe lucruri”, a anunțat Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a dezvăluit și modul în care a fost înființată noua formațiune politică.

„Prin octombrie am avut o discuție cu Codrin (n.r. Codrin Ștefănescu). Mi-a zis că el simte nevoia să sprijine ideea unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri, de oameni infiltrați... Am zis că sunt de acord și voi susține acest partid... A găsit patru oameni obișnuiți, cu curaj, ei sunt membrii fondatorii ai acestui partid. Codrin nu a participat”, a explicat Liviu Dragnea.

„S-a născut din lacrimi, deznădejde și din speranța că se mai poate recupera România... Principalul obiectiv este bunăstarea românilor, nu este un partid radical, xenofob, anti-european... Se va face un program de guvernare care se va baza pe resursele naționale, pe sectoarele pe care România se poate baza”, a mai spus Liviu Dragnea la Realitatea PLUS. 



Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro