În ziua alegerilor parlamentare, Marian Ceaușescu, cunoscut pentru intervențiile sale scandaloase, a făcut spectacol în fața casei lui Ion Iliescu. Ceaușescu a strigat furios: ,,Jigodie, arză-te-ar focu’ să te arză, criminalule!”

Marian Ceaușescu s-a filmat în timpul spectacolului grotesc din fața reședinței lui Ion Iliescu. A țipat, l-a bălăcărit pe fostul președinte și a transmis live circul pe pagina personală de Facebook.

Marian Ceaușescu a hărțuit și familia fostului lider politic Adrian Năstase, în drum spre secția de votare.

Adrian Nastase va rāmâne cel mai bun și patriot prim-ministru din istoria României de dupā Revoluție! Iar pentru asta a plātit cu propria-i libertate! Și este inadmisibil ca, astāzi, un dobitoc, bâlbâit și fārā nici o ocupație clarā sā-i hārțuiascā și înjure copiii și soția! Și asta in timp ce mergeau la vot!

Este incredibil cum sunt tolerați de societate acești indivizi care, de câțiva ani buni, vâneazā și amenințā in plinā zi oameni care au fācut ceva concret pentru țarā! E din ce în ce mai clar cā pentru acești haștagi și reziști nu se aplicā chiar nici o lege! Și mā așteptăm deja sā vād un comunicat din partea Poliției și o poziție publicā din partea «noului PSD»!”, a declarat Codrin Ștefănescu, fost secretar al PSD.

Sursa foto - Gândul

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro