Cancan a publicat azi poze cu presupusa iubită a lui Laurențiu Reghecampf, după ce acesta a confirmat oficial depunerea actelor pentru divorțul de Ana Maria Prodan.

Reacția familiei s-a concretizat într-o declarație la tv dată de Ana-Maria Prodan: ,,Nu cred că soțul meu are legături cu astfel de fete, dar întrebați-l pe el. Eu nu știu cine e fata, mă tot întreabă lumea dacă o știu, dacă am vorbit, nu știu ce. Păi nu am văzut-o în viața mea, nu știu cine e. Eu nu am văzut femei lângă soțul meu. Noi nu știm nimic, nici măcar că ar sta fata asta în Craiova sau nu știu unde”, a declarat Anamaria.

Madonna uimește din nou la vârsta de 63 de ani, prin comportamentul său extravagant, la care nu renunță. A fost invitată la emisiunea „Tonight Show”, prezentată de Jimmy Fallon și a venit îmbrăcată cu o rochie neagră, extrem de scurtă.

În timpul interviului, Madonna s-a ridicat de pe canapea și s-a întins pe biroul prezentatorului, spre „disperarea” acestuia.

„Nu, nu, nu! De ce... Madonna, oprește-te! Doamne! Oprește-te! Nu știu ce să fac. Oprește-te! Nimeni nu va spune nimic. Îmi pare rău. Doamne!”, a spus Jimmy Fallon.

Adele lansează o nouă piesă, după o pauză de 6 ani. Artista a postat un scurt fragment din noul videoclip, pentru melodia care urmează să fie lansată pe 15 octombrie.

Melodia este intitulată „Easy On Me”.Clipul este filmat alb-negru și în prima oră de la publicare, clipul a fost urmărit pe Twitter şi Instagram de peste 6 milioane de ori.