La 5 luni de la agresiunea care a revoltat opinia publică și care a lăsat urme pe fața și în sufletul Cristinei Joia, arhitecta de la "Visuri la cheie" (PRO TV), vedeta a decis să publice prima poză fără mască.

Cristina a trecut imediat după atac, în noiembrie 2020, printr-o operație de reconstrucție care i-a lăsat o cicatrice vizibilă pe față. Anul acesta a urmat o nouă intervenție chirurgicală. 

…Știut este că în vechile lăcașuri românești harul se pogora nu doar în chiliile schimnicilor și în fața catapestemei din care picurau lacrimile îngerilor, ci și în trapeza în care măicuțele credincioase ori cuvioșii monahi se înfruptau cu smerenie și cu măsură din bucatele ce Domnul le încuviința în marea Sa bunătate!

În cariera mea de jurnalist – dar și de… obsedat de gastronomie! – am avut ocazia să iau interviuri unor bucătari celebri, cei britanici numărându-se printer favoriții mei. Interviul cu Jamie Oliver este, însă, așa de scurt pentru că el pur și simplu nu a vrut să răspundă întrebărilor mai „delicate”… În schimb, Gordon Ramsay a fost mai volubil și mi-a turnat inclusive minciuna lui favorită despre cariera de fotbalist!...

Un nou model de jeans, denumit sugestiv ,,blugi tanga" face furori. Deși o pereche costă câteva sute de euro, s-au vândut ca pâinea caldă imediat după lansare.

Pantalonii au la spate un decupaj asemănător cu cel al lenjeriei intime. Modelul a fost lansat cu ajutorul modelului internațional Bella Hadid, în vârstă de 24 de ani, care a apărut pe podium în ipostaze fierbinți. Modelul și-a făcut apariția în noul stil propus de designeri și a prezentat ,,blugii tanga" pentru prima dată presei. Irina Shayk s-a îmbrăcat de asemenea cu același model de jeans, parte a colecției de primăvara a anului 2021 Mugler, ce poartă semnătura designerului Casey Cadwallader.

Nelu Ploieșteanu a murit la vârsta de 70 de ani, la Spitalul Floreasca din București, de Covid 19.  Marele artist al muzicii de petrecere le-a împărtășit medicilor, pe patul de spital, care este regretul său. Cea mai mare dorință a sa, de a ajunge pentru ultima oară la mormântul fiului său, nu a putut fi îndeplinită. Artistul a rugat-o pe fiica lui, înainte de a fi intubat, să meargă la mormântul băiatului şi să aprindă o lumânare, imediat ce se termină carantina în judeţul Iflov.