Acasă Fusion VIDEO: Brigitte și Florin Pastramă, plecare cu circ din emisiunea lui Capatos, în direct Rafinamentul deserturilor de acum un veac și mai bine! Citește mai departe...
Bobocul de gâscă sau de rață are carnea mai gustoasă decât cea de pui și, dacă știi cu ce alte ingrediente să o pui în valoare, va ieși o masă pe cinste! De la generațiile trecute să luăm aminte! Citește mai departe...
Fie că era vorba despre vânat sau despre orătăniile din curte, bunicii și străbunicii noștri erau experți în a le găti pe rațe! Citește mai departe...
...Când ți-e poftă de un somotei și vrei să îl savurezi precum bătrânii lipoveni din Delta Dunării! Citește mai departe...
Plachia de pește rămâne o mâncare de bază în sudul României, acolo unde Dunărea, lacurile, iazurile și bălțile oferă „materie primă” din belșug! Citește mai departe...
Conținut protejat de drepturi de autor! Copierea fără acordul scris al proprietarului este STRICT INTERZISĂ!